Annonce
Annonce
Fodbold

Jacobs er ligeglad med stort FCK-forspring

FCK har ni point ned til forfølgerne i Superligaen, men det tænker træner Ariël Jacobs ikke meget over.

Annonce

FC København ligger efter søndagens superligasejr på 2-1 over Sønderjyske lunt i svinget til at generobre det danske mesterskab.

Holdet har ni point ned til FC Nordsjælland og AaB på henholdsvis anden- og tredjepladsen, efter at nordsjællænderne ikke fik point i deres kamp mod Esbjerg.

Men faktisk vidste FCK-træner Ariël Jacobs slet ikke, at hans hold med sejren havde udbygget forspringet i toppen af den bedste række.

» Er det rigtigt? Det er jeg ligeglad med. Ydmyghed er det vigtigste. Den næste kamp er altid den vigtigste, og det lever vi efter, siger Jacobs, der altså langt fra taler om mesterskabet endnu«.

LÆS ARTIKEL Cornelius sender FCK til tops i mindst 98 dage

Sejren over Sønderjyske kom i hus i blæst og regn på Haderslev Stadion, efter at københavnerne ellers var kommet bagud i første halvleg.

»Sønderjyske gjorde det vanskeligt for os, da de scorede, fordi de så kunne koncentrere sig om at forsvare og satse på kontraangreb«, siger Jacobs.

» Spillet kunne have været bedre, og det var ikke en flot sejr mest af alt på grund af vejret, men det var en meget vigtig sejr. Vi viste et mentalt overskud ved at udligne, komme foran og modstå Sønderjyskes pres til sidst«, lyder det fra træneren.

Med to scoringer i anden halvleg sørgede angriberen Andreas Cornelius for, at busturen hjem til hovedstaden bliver lidt mere fornøjelig.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce