Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby-træner: Vi bliver ved med at rejse os

Brøndbys cheftræner Auri Skarbalius står med en fantastisk følelse efter 2-0-sejren over AC Horsens.

Auri Skarbalius har kun vundet tre ud af 18 superligakampe som træner for Brøndby i denne sæson. Derfor var stemningen god efter søndagens 2-0-sejr over AC Horsens.

Brøndby-træneren minder om, at holdet har været gennem lidt af hvert det seneste års tid.

»Vi har hele tiden sagt, at det var vigtigt at kunne forsvare os. Vi skal helst holde nullet eller maksimalt lade et mål gå ind. For så er der muligheder«.

»Det har været op ad bakke, og der har været mange kampe, hvor tingene har fungeret fint, men hvor marginalerne i sidste ende gik imod os«, siger Auri Skarbalius.

LÆS ARTIKELRommedahl puster nyt håb i Brøndby

Brøndby er stadig placeret under nedrykningsstregen, men har nu kontakt med Sønderjyske, der ligger lige over Brøndby med et point mere.

»Hvem er de rigtige vindere? Er det dem, der vinder, når det går godt? Eller er det dem, der bliver ved med at rejse sig, når det går ad helvede til, undskyld jeg siger det«.

»Vores hold har vist, at det bliver ved med at arbejde og tro på det. Spillerne har rejst sig hver eneste gang og er kommet med energi. Så det er en fantastisk følelse«, siger Auri Skarbalius.

Tæt i bunden af rækken
Også FC Midtjylland og Esbjerg kan fortsat hentes af Brøndby, så der er flere muligheder i den resterende del af sæsonen. Det er blevet tæt i bunden af rækken.

» Det håbede vi også på, at det kunne blive. Jo bredere jo bedre. Men vi kommer ikke uden om, at vi skal vinde vores kampe«.

»Vi kan kigge på de andre, så meget vi vil, men hvis ikke vi vinder vores kampe, så kan det være lige meget. Så det er vi meget fokuserede på«, pointerer Auri Skarbalius.

På onsdag skal Brøndby møde FC København i pokalturneringen.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce