Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby-træner: Vi bliver ved med at rejse os

Brøndbys cheftræner Auri Skarbalius står med en fantastisk følelse efter 2-0-sejren over AC Horsens.

Gem til liste

Auri Skarbalius har kun vundet tre ud af 18 superligakampe som træner for Brøndby i denne sæson. Derfor var stemningen god efter søndagens 2-0-sejr over AC Horsens.

Brøndby-træneren minder om, at holdet har været gennem lidt af hvert det seneste års tid.

»Vi har hele tiden sagt, at det var vigtigt at kunne forsvare os. Vi skal helst holde nullet eller maksimalt lade et mål gå ind. For så er der muligheder«.

»Det har været op ad bakke, og der har været mange kampe, hvor tingene har fungeret fint, men hvor marginalerne i sidste ende gik imod os«, siger Auri Skarbalius.

LÆS ARTIKELRommedahl puster nyt håb i Brøndby

Brøndby er stadig placeret under nedrykningsstregen, men har nu kontakt med Sønderjyske, der ligger lige over Brøndby med et point mere.

»Hvem er de rigtige vindere? Er det dem, der vinder, når det går godt? Eller er det dem, der bliver ved med at rejse sig, når det går ad helvede til, undskyld jeg siger det«.

»Vores hold har vist, at det bliver ved med at arbejde og tro på det. Spillerne har rejst sig hver eneste gang og er kommet med energi. Så det er en fantastisk følelse«, siger Auri Skarbalius.

Tæt i bunden af rækken
Også FC Midtjylland og Esbjerg kan fortsat hentes af Brøndby, så der er flere muligheder i den resterende del af sæsonen. Det er blevet tæt i bunden af rækken.

» Det håbede vi også på, at det kunne blive. Jo bredere jo bedre. Men vi kommer ikke uden om, at vi skal vinde vores kampe«.

»Vi kan kigge på de andre, så meget vi vil, men hvis ikke vi vinder vores kampe, så kan det være lige meget. Så det er vi meget fokuserede på«, pointerer Auri Skarbalius.

På onsdag skal Brøndby møde FC København i pokalturneringen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere