Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndbys bomber: Vi kan slå FCK ud af pokalen

Brøndby-angriberen Simon Makienok Christoffersen vil slå ærkerivalen FC København ud af pokalturneringen.

Gem til liste

Årets sidste hjemmekamp på Brøndby Stadion bliver et lokalderby. De forsvarende danske pokalmestre fra FC København møder bundholdet Brøndby i kvartfinalen af DBU Pokalen.

Superligaens førerhold FCK er favoritter til at vinde kampen, men Brøndbys topscorer Simon Makienok Christoffersen med otte ligamål tror på en overraskelse.

»Det bliver en rigtig sjov kamp - forhåbentlig med en masse tilskuere igen«.

»Og som vi er kørende nu, så tror jeg sagtens på, at vi kan drille FCK og forhåbentlig komme videre, som vi har et stort mål om«, siger Simon Makienok Christoffersen.

Kun godt 5.000 gad se Brøndby spille
I søndagens 2-0-sejr hjemme over AC Horsens var der kun mødt 5.299 tilskuere frem for at støtte Brøndby - det laveste antal til en Brøndby-hjemmekamp i Superligaen i 18 år.

»Det var lidt skuffende. Det er selvfølgelig også vores egen skyld i og med, at resultaterne ikke har været der. Så går det tit sådan, at der falder lidt tilskuere fra«.

»Men heldigvis ved vi, at størstedelen af dem står nede bag det ene mål og virkelig hepper på os og holder med os, lige meget hvordan det går«.

»Det betyder mest for os, at de er der, for det er dem, vi hører. Men det er da sjovere, jo flere tilskuere der er til stede«, siger Brøndby-angriberen.

LÆS OGSÅBrøndby-træner: Vi bliver ved med at rejse os

Simon Makienok Christoffersen lagde op til 1-0-målet og scorede selv til 2-0, og han satser på endnu mere støtte fra fansene.

»FCK kommer selvfølgelig også med mange tilskuere, fordi de også vil hjælpe deres hold. Jeg håber bare på, at vores fans kan gøre det lige så godt, som de plejer og overdøve dem«, siger han.

LÆS OGSÅRommedahl puster nyt håb i Brøndby

Mike Jensen blev hyldet af de få loyale tilskuere på Brøndby Stadion, som onsdag får endnu en mulighed for at sige pænt farvel til midtbanespilleren, der har kontraktudløb til januar.

»Nu er vi endelig kravlet lidt op ad i ligaen, og vi er nødt til også at fokusere på det. Det må vi indrømme. Men vi skal selvfølgelig tage kampen meget seriøst og give alt, hvad vi har«.

»Det er pokalturneringen, vi spiller om en pokal, vi spiller om et trofæ. Og samtidig er det mod FCK, så vi ved, at fansene vil være klar, og de vil gå meget op i kampen«, siger Mike Jensen.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere