Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Glødende fan boykotter AGF

SF's Mattias Tesfaye er utilfreds med AGF-aftale med sponsor.

Gem til liste

Næstformanden i regeringspartiet SF, Mattias Tesfaye, vil i fremtiden boykotte fodboldklubbens AGF's kampe.

Tesfaye har ellers støttet klubben, siden han var ganske ung, men er blevet vred over et nyt tiltag i samarbejdet mellem AGF og sponsoren Kristelig Fagforening (Krifa), skriver avisen.dk.

»Jeg har støttet AGF, siden jeg gik i børnehave. Brugt timevis for enden af Stadion Allé. Nederlag efter nederlag i regnvejr. Altid 100 procent loyal. Men det her er grænsen. Nu boykotter jeg klubben indtil den hvide trøje er renset for gult smuds«, skriver Tesfaye på Facebook.

Som et nyt element i samarbejdet mellem AGF og Krifa, betaler Krifa 300 kroner, hvis klubbens tusinder af fodbolddrenge hverver medlemmer til Kristelig Fagforening. For hvert nye medlem får AGF’s talentarbejde et tilsvarende beløb, og 25 nye kunder til Krifa udløser en lille legefodboldbane til klubben.

Det er op til den enkelte
Fra fodboldklubbens side understreges det, at ingen er tvunget til at hverve medlemmer til Krifa.

»Det er suverænt op til den enkelte, hvorvidt man ser et tilbud fra Kristelig Fagforening som attraktivt eller ej«, siger AGF's kommercielle direktør Jørn Klinge til avisen.dk.

Før Mattias Tesfaye blev valgt til næstformand i SF, var han ansat som faglig sekretær i fagforeningen 3F.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb