Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Glødende fan boykotter AGF

SF's Mattias Tesfaye er utilfreds med AGF-aftale med sponsor.

Gem til liste

Næstformanden i regeringspartiet SF, Mattias Tesfaye, vil i fremtiden boykotte fodboldklubbens AGF's kampe.

Tesfaye har ellers støttet klubben, siden han var ganske ung, men er blevet vred over et nyt tiltag i samarbejdet mellem AGF og sponsoren Kristelig Fagforening (Krifa), skriver avisen.dk.

»Jeg har støttet AGF, siden jeg gik i børnehave. Brugt timevis for enden af Stadion Allé. Nederlag efter nederlag i regnvejr. Altid 100 procent loyal. Men det her er grænsen. Nu boykotter jeg klubben indtil den hvide trøje er renset for gult smuds«, skriver Tesfaye på Facebook.

Som et nyt element i samarbejdet mellem AGF og Krifa, betaler Krifa 300 kroner, hvis klubbens tusinder af fodbolddrenge hverver medlemmer til Kristelig Fagforening. For hvert nye medlem får AGF’s talentarbejde et tilsvarende beløb, og 25 nye kunder til Krifa udløser en lille legefodboldbane til klubben.

Det er op til den enkelte
Fra fodboldklubbens side understreges det, at ingen er tvunget til at hverve medlemmer til Krifa.

»Det er suverænt op til den enkelte, hvorvidt man ser et tilbud fra Kristelig Fagforening som attraktivt eller ej«, siger AGF's kommercielle direktør Jørn Klinge til avisen.dk.

Før Mattias Tesfaye blev valgt til næstformand i SF, var han ansat som faglig sekretær i fagforeningen 3F.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere