Annonce
Annonce
Fodbold

Glødende fan boykotter AGF

SF's Mattias Tesfaye er utilfreds med AGF-aftale med sponsor.

Gem til liste

Næstformanden i regeringspartiet SF, Mattias Tesfaye, vil i fremtiden boykotte fodboldklubbens AGF's kampe.

Tesfaye har ellers støttet klubben, siden han var ganske ung, men er blevet vred over et nyt tiltag i samarbejdet mellem AGF og sponsoren Kristelig Fagforening (Krifa), skriver avisen.dk.

»Jeg har støttet AGF, siden jeg gik i børnehave. Brugt timevis for enden af Stadion Allé. Nederlag efter nederlag i regnvejr. Altid 100 procent loyal. Men det her er grænsen. Nu boykotter jeg klubben indtil den hvide trøje er renset for gult smuds«, skriver Tesfaye på Facebook.

Som et nyt element i samarbejdet mellem AGF og Krifa, betaler Krifa 300 kroner, hvis klubbens tusinder af fodbolddrenge hverver medlemmer til Kristelig Fagforening. For hvert nye medlem får AGF’s talentarbejde et tilsvarende beløb, og 25 nye kunder til Krifa udløser en lille legefodboldbane til klubben.

Det er op til den enkelte
Fra fodboldklubbens side understreges det, at ingen er tvunget til at hverve medlemmer til Krifa.

»Det er suverænt op til den enkelte, hvorvidt man ser et tilbud fra Kristelig Fagforening som attraktivt eller ej«, siger AGF's kommercielle direktør Jørn Klinge til avisen.dk.

Før Mattias Tesfaye blev valgt til næstformand i SF, var han ansat som faglig sekretær i fagforeningen 3F.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere