Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Glødende fan boykotter AGF

SF's Mattias Tesfaye er utilfreds med AGF-aftale med sponsor.

Gem til liste

Næstformanden i regeringspartiet SF, Mattias Tesfaye, vil i fremtiden boykotte fodboldklubbens AGF's kampe.

Tesfaye har ellers støttet klubben, siden han var ganske ung, men er blevet vred over et nyt tiltag i samarbejdet mellem AGF og sponsoren Kristelig Fagforening (Krifa), skriver avisen.dk.

»Jeg har støttet AGF, siden jeg gik i børnehave. Brugt timevis for enden af Stadion Allé. Nederlag efter nederlag i regnvejr. Altid 100 procent loyal. Men det her er grænsen. Nu boykotter jeg klubben indtil den hvide trøje er renset for gult smuds«, skriver Tesfaye på Facebook.

Som et nyt element i samarbejdet mellem AGF og Krifa, betaler Krifa 300 kroner, hvis klubbens tusinder af fodbolddrenge hverver medlemmer til Kristelig Fagforening. For hvert nye medlem får AGF’s talentarbejde et tilsvarende beløb, og 25 nye kunder til Krifa udløser en lille legefodboldbane til klubben.

Det er op til den enkelte
Fra fodboldklubbens side understreges det, at ingen er tvunget til at hverve medlemmer til Krifa.

»Det er suverænt op til den enkelte, hvorvidt man ser et tilbud fra Kristelig Fagforening som attraktivt eller ej«, siger AGF's kommercielle direktør Jørn Klinge til avisen.dk.

Før Mattias Tesfaye blev valgt til næstformand i SF, var han ansat som faglig sekretær i fagforeningen 3F.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere