Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Arrig FCM-træner bortvist i remis mod AGF

AGF fik brudt stimen af nederlag, men kunne være mest tilfreds med 1-1.

Gem til liste

Trods svagt spil lykkedes det til aften for AGF at få point efter tre nederlag i streg, da aarhusianerne på hjemmebane spillede 1-1 mod FC Midtjylland, som fik træner Glen Riddersholm bortvist i slutminutterne.

Det ene point blev hentet i kraft af en udligning fra midtbaneslideren Kasper Povlsen otte minutter før slutfløjt. Dermed hænger AGF på i haserne af holdene lige under den absolutte top, mens FC Midtjylland blot er tre point over stregen.

FCM havde ellers brug for en sejr for at lægge luft til bundholdene efter Brøndbys og Esbjergs sejre i weekenden, og det burde midtjyderne også have fået.

For specielt i første halvleg sad FCM fuldstændig på begivenhederne. Tim Janssen havde flere store muligheder og burde have eksekveret minimum en af dem, og aller tættest på var Danny Olsen med en fremragende helflugter, der ramte stolpen.

Larsen blev fornuftigt erstattet
FCM-føringen kom først midt i anden halvleg, da Mads Albæk fra kanten af feltet tordnede bolden ind bag en chanceløs Steffen Rasmussen.

Det var en naturlig konsekvens af, hvad der indtil da havde været en rigtig skidt aften for AGF, som også blev pebet af banen af hjemmepublikummet efter første halvleg.

I AGF’s offensiv havde Søren Larsen for anden kamp i træk fået chancen fra start, og han havde mildt sagt ikke held med meget. Men i det mindste gjorde Larsen sig ind i mellem bemærket, det var mere end man kunne sige om hans georgiske angrebskollega Mate Vatsadze.

Der var dog heler ikke meget kreativitet fra folkene bag dem, hvor muskelskadede Casper Sloth var stærkt savnet, og kun Osama Akharraz bød for alvor ind i offensiven.

To situationer fik dog efterhånden AGF ind i kampen. Først blev Søren Larsen erstattet af langt mere energiske Aron Johannsson, dernæst scorede FCM, og så var det som om, AGF'erne endelig vågnede.

Træneren røg på tribunen
Først havde Stephan Petersen en gigantchance, og efter 82 minutter kom udligningen så, da Kasper Povlsen med god plads rykkede ind i feltet og med et fladt skud scorede.

Så var kampen for alvor tændt, og i slutminutterne blev FCM-træner Glen Riddersholm bortvist for brok. Fra tribunen kunne den frustrerede FCM-træner dog se sit hold afvise presset og dermed hente det ene point. Men det burde have været mere.

I næste weekend møder FC Midtjylland hjemme Silkeborg, mens AGF næste mandag skal til Aalborg.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere