Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Arrig FCM-træner bortvist i remis mod AGF

AGF fik brudt stimen af nederlag, men kunne være mest tilfreds med 1-1.

Gem til liste

Trods svagt spil lykkedes det til aften for AGF at få point efter tre nederlag i streg, da aarhusianerne på hjemmebane spillede 1-1 mod FC Midtjylland, som fik træner Glen Riddersholm bortvist i slutminutterne.

Det ene point blev hentet i kraft af en udligning fra midtbaneslideren Kasper Povlsen otte minutter før slutfløjt. Dermed hænger AGF på i haserne af holdene lige under den absolutte top, mens FC Midtjylland blot er tre point over stregen.

FCM havde ellers brug for en sejr for at lægge luft til bundholdene efter Brøndbys og Esbjergs sejre i weekenden, og det burde midtjyderne også have fået.

For specielt i første halvleg sad FCM fuldstændig på begivenhederne. Tim Janssen havde flere store muligheder og burde have eksekveret minimum en af dem, og aller tættest på var Danny Olsen med en fremragende helflugter, der ramte stolpen.

Larsen blev fornuftigt erstattet
FCM-føringen kom først midt i anden halvleg, da Mads Albæk fra kanten af feltet tordnede bolden ind bag en chanceløs Steffen Rasmussen.

Det var en naturlig konsekvens af, hvad der indtil da havde været en rigtig skidt aften for AGF, som også blev pebet af banen af hjemmepublikummet efter første halvleg.

I AGF’s offensiv havde Søren Larsen for anden kamp i træk fået chancen fra start, og han havde mildt sagt ikke held med meget. Men i det mindste gjorde Larsen sig ind i mellem bemærket, det var mere end man kunne sige om hans georgiske angrebskollega Mate Vatsadze.

Der var dog heler ikke meget kreativitet fra folkene bag dem, hvor muskelskadede Casper Sloth var stærkt savnet, og kun Osama Akharraz bød for alvor ind i offensiven.

To situationer fik dog efterhånden AGF ind i kampen. Først blev Søren Larsen erstattet af langt mere energiske Aron Johannsson, dernæst scorede FCM, og så var det som om, AGF'erne endelig vågnede.

Træneren røg på tribunen
Først havde Stephan Petersen en gigantchance, og efter 82 minutter kom udligningen så, da Kasper Povlsen med god plads rykkede ind i feltet og med et fladt skud scorede.

Så var kampen for alvor tændt, og i slutminutterne blev FCM-træner Glen Riddersholm bortvist for brok. Fra tribunen kunne den frustrerede FCM-træner dog se sit hold afvise presset og dermed hente det ene point. Men det burde have været mere.

I næste weekend møder FC Midtjylland hjemme Silkeborg, mens AGF næste mandag skal til Aalborg.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere