Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FC København må undvære stærk profil i fire kampe

FC Københavns stærke kantspiller Christian Bolaños er færdig for resten af året med en mindre knæskade.

Gem til liste

FC København bliver svækket i offensiven til de sidste fire kampe i 2012.

Den formstærke kantspiller Christian Bolaños er færdig for resten af året på grund af en mindre knæskade.

Bolaños måtte lade sig udskifte i søndagens 2-1-sejr ude over Sønderjyske, hvor han blev erstattet af Claudemir i første halvlegs overtid.

Efter kampen sagde han til klubbens hjemmeside:

»Jeg ved ikke præcis, hvad der skete. Det var ikke i en situation, hvor der var nogen i nærheden. Men det er ikke den gamle skade, der er brudt op, så nu må vi se de nærmeste dage«.

Bedre end frygtet
I dag kom så meldingen fra FCK's lægestab, som kan bekræfte en pause på en måned, og det var bedre end frygtet.

»I dag gav lægen mig alt i alt en god nyhed, gudskelov for det. Nu skal jeg hvile, styrketræne og genoptræne i en måned«, skriver Bolanos tirsdag eftermiddag på sin Twitter-profil.

LÆS ARTIKELFCK afviser danskerklub: Anføreren skal ingen steder

Den 28-årige costaricaner har spillet 15 superligakampe i efteråret, hvor det er blevet til en enkelt scoring mod AGF.

Derudover har han spillet ni kampe i Europa League, pokalen samt kvalifikationen til Champions League. Her er det blevet til to scoringer - en mod Fredericia i pokalen og en mod Club Brugge i CL-kvalifikationen.

FCK mangler at spille onsdagens pokalkvartfinale ude mod Brøndby samt tre hjemmekampe i december.

I Superligaen gælder det kampene mod Randers FC og FC Nordsjælland samt den afgørende Europa League-kamp hjemme mod Steaua Bukarest.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere