Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Buchs millioner spøger fortsat i Brøndby

Frank Buch-Andersen og Brøndby kan stadig nå at blive enige om en kapitalindsprøjtning.

Gem til liste

Selv om Frank Buch-Andersen og Brøndby ikke i første omgang kunne blive enige om vilkårene for en aktieemission til en værdi af 150 millioner kroner, er det ikke udelukket, at den tidligere direktør kommer til at spille en rolle i klubben i fremtiden.

Både Brøndby og Buch-Andersen selv vil i hvert fald ikke udelukke, at man hen ad vejen kan finde sammen igen.

»Jeg kan bekræfte, at vi stadig har en positiv dialog med Frank Buch-Andersen omkring de nye muligheder, der er opstået efter vores udmelding sidste fredag«, siger Brøndbys direktør Tommy Håkansson til BT.

Og fra den anden side af bordet er tonen heller ikke afvisende.

»Som jeg også sagde sidste fredag, vil jeg ikke udelukke, at jeg stadig kan være interesseret, men lad os nu lige mødes, når jeg har set, hvad klubben præsenterer til december«, siger han til avisen.

LÆS OGSÅBrøndby har sagt nej til Buchs millioner

Brøndby IF A/S præsenterede fredag sammen med sin seneste kvartalsrapport en plan for, hvordan klubben sikrer sig det økonomiske fundament, der skal til for at drive klubben videre.

Den såkaldte Vision 2015 går blandt andet ud på at droppe det nuværende skel mellem A- og B-aktier i forbindelse med en aktieemission i foråret.

Emissionen skal skaffe penge til klubben, der har underskud på driften og er hårdt presset på likviditeten.

Oven i har Brøndby også et større udestående med flere tidligere spillere oven på nederlaget i den såkaldte feriepengesag.

LÆS OGSÅSportsøkonom: Det er uklogt, at Brøndby afgiver sin magt

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere