Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Buchs millioner spøger fortsat i Brøndby

Frank Buch-Andersen og Brøndby kan stadig nå at blive enige om en kapitalindsprøjtning.

Gem til liste

Selv om Frank Buch-Andersen og Brøndby ikke i første omgang kunne blive enige om vilkårene for en aktieemission til en værdi af 150 millioner kroner, er det ikke udelukket, at den tidligere direktør kommer til at spille en rolle i klubben i fremtiden.

Både Brøndby og Buch-Andersen selv vil i hvert fald ikke udelukke, at man hen ad vejen kan finde sammen igen.

»Jeg kan bekræfte, at vi stadig har en positiv dialog med Frank Buch-Andersen omkring de nye muligheder, der er opstået efter vores udmelding sidste fredag«, siger Brøndbys direktør Tommy Håkansson til BT.

Og fra den anden side af bordet er tonen heller ikke afvisende.

»Som jeg også sagde sidste fredag, vil jeg ikke udelukke, at jeg stadig kan være interesseret, men lad os nu lige mødes, når jeg har set, hvad klubben præsenterer til december«, siger han til avisen.

LÆS OGSÅBrøndby har sagt nej til Buchs millioner

Brøndby IF A/S præsenterede fredag sammen med sin seneste kvartalsrapport en plan for, hvordan klubben sikrer sig det økonomiske fundament, der skal til for at drive klubben videre.

Den såkaldte Vision 2015 går blandt andet ud på at droppe det nuværende skel mellem A- og B-aktier i forbindelse med en aktieemission i foråret.

Emissionen skal skaffe penge til klubben, der har underskud på driften og er hårdt presset på likviditeten.

Oven i har Brøndby også et større udestående med flere tidligere spillere oven på nederlaget i den såkaldte feriepengesag.

LÆS OGSÅSportsøkonom: Det er uklogt, at Brøndby afgiver sin magt

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere