Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Sikkerhedschef: Det værste jeg har oplevet

Brøndbys sikkerhedschef, Emil Bakkendorff, mener, at tilskuerurolighederne i Brøndby må få konsekvenser.

Gem til liste

Brøndbys sikkerhedschef, Emil Bakkendorff, var tydeligt rystet efter de voldsomme uroligheder i minutterne efter hans klubs pokalsejr over FC København.

»Det er skammeligt for Brøndby specielt, men det også en skamplet på dansk fodbold, at det har udviklet sig sådan«, siger han til Ritzau.

»Det er ikke fans, der gør sådan noget. Det er ikke mennesker, der hører hjemme i et fanmiljø, der opfører sig sådan«, fortsætter han.

LÆS OGSÅ10 anholdt efter ballade på Brøndby Stadion

Emil Bakkendorff kan ikke huske at have oplevet tilsvarende opførsel fra tilskuerne.

»Det er det værste, jeg har oplevet herude. Det er helt uacceptabelt. Det må aldrig ske igen«, siger sikkerhedschefen.

LÆS OGSÅArvefjendefight: Brøndbys klubmand sender FCK's pokalvindere ud

Hvad det vil betyde fremadrettet vil Emil Bakkendorff endnu ikke gætte på.

»Jeg vil ikke konkludere her i en sen nattetime. Når chokket og forfærdelsen har lagt sig, må vi rationalisere«, konstaterer Emil Bakkendorf.

»Men det bliver svært at komme videre herfra. Og det vil være mærkeligt, hvis det ikke får konsekvenser«, siger han og vil ikke kommentere om muligheden er kampe uden tilskuere.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere