Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Sikkerhedschef: Det værste jeg har oplevet

Brøndbys sikkerhedschef, Emil Bakkendorff, mener, at tilskuerurolighederne i Brøndby må få konsekvenser.

Gem til liste

Brøndbys sikkerhedschef, Emil Bakkendorff, var tydeligt rystet efter de voldsomme uroligheder i minutterne efter hans klubs pokalsejr over FC København.

»Det er skammeligt for Brøndby specielt, men det også en skamplet på dansk fodbold, at det har udviklet sig sådan«, siger han til Ritzau.

»Det er ikke fans, der gør sådan noget. Det er ikke mennesker, der hører hjemme i et fanmiljø, der opfører sig sådan«, fortsætter han.

LÆS OGSÅ10 anholdt efter ballade på Brøndby Stadion

Emil Bakkendorff kan ikke huske at have oplevet tilsvarende opførsel fra tilskuerne.

»Det er det værste, jeg har oplevet herude. Det er helt uacceptabelt. Det må aldrig ske igen«, siger sikkerhedschefen.

LÆS OGSÅArvefjendefight: Brøndbys klubmand sender FCK's pokalvindere ud

Hvad det vil betyde fremadrettet vil Emil Bakkendorff endnu ikke gætte på.

»Jeg vil ikke konkludere her i en sen nattetime. Når chokket og forfærdelsen har lagt sig, må vi rationalisere«, konstaterer Emil Bakkendorf.

»Men det bliver svært at komme videre herfra. Og det vil være mærkeligt, hvis det ikke får konsekvenser«, siger han og vil ikke kommentere om muligheden er kampe uden tilskuere.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere