Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby-boss: Tomme tribuner sender signal

Brøndby-bestyrelsesformand Sten Lerche vurderer ikke, at en bødestraf vil hjælpe.

Gem til liste

Brøndbys bestyrelsesformand, Sten Lerche, kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da urolighederne løb løbsk på Brøndby Stadion onsdag aften.

Han regner med, at Dansk Boldspil-Union (DBU) vil straffe klubben.

Læs ogsåSe optagelser af optøjerne efter Brøndby-FCK kampen

»Jeg går da ud fra, at DBU reagerer. Jeg ved ikke, hvad de gør, men jeg går ud fra, at de reagerer«.

Hjemmeholdet har ansvaret
»DBU kan ikke bare sidde på hænderne og lade sådan noget ske, uden at det får en eller anden konsekvens. Det kan jeg ikke forestille mig«, siger Sten Lerche.

Brøndby-bossen vurderer, at der vil falde en eller anden straf til Brøndby efter de ting, der skete.

Læs ogsåBrøndby vil ikke sælge flere billetter

»Det er altid hjemmeholdet, der har ansvaret, så det er der ikke så meget at sige til«.

»Jeg håber da, at man langt hen ad vejen også bruger det til at finde ud, hvordan det ikke sker igen. Både hos os, men også andre steder«, påpeger Sten Lerche.

Frygter for pokalsejren
Brøndby vandt pokalkvartfinalen 1-0 over FC København efter forlænget spilletid, men Sten Lerche frygter, at sejren kan blive taget fra Brøndby.

»Nu er det pokalturneringen, så DBU kan ikke fratrække point fra os. Men så kan de tage sejren fra os. Det kunne også være, at vi skal spille for tomme tribuner. Det kunne også være kroner og øre«.

FotoTilskueruroligheder på Brøndby Stadion

»Umiddelbart kan jeg dog ikke se, at en bødestraf vil hjælpe noget som helst«, siger han.

Effektfuldt uden tilskuere
Sten Lerche mener, at det vil være mere effektfuldt at spille på et tomt stadion.

»Jeg ved ikke, om det hjælper, men at spille for tomme tribuner kunne måske sende et signal til fansene om, at vi ikke accepterer det«, forklarer han.

Læs ogsåBrøndby-næstformand: Det så helt tyrkisk ud

Synes du, det vil være fint?

»Jeg synes ikke, at det ville være fint, for det går også ud over en masse, der ikke har noget med sagen at gøre. Men man kunne da frygte, at det blev en konsekvens«.

»At straffe klubberne med bøder giver åbenbart ikke refleksioner ude på tribunerne. Det har vi set gennem årene, at det virker ikke«, fastslår Sten Lerche.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere