Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby-boss: Tomme tribuner sender signal

Brøndby-bestyrelsesformand Sten Lerche vurderer ikke, at en bødestraf vil hjælpe.

Gem til liste

Brøndbys bestyrelsesformand, Sten Lerche, kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da urolighederne løb løbsk på Brøndby Stadion onsdag aften.

Han regner med, at Dansk Boldspil-Union (DBU) vil straffe klubben.

Læs ogsåSe optagelser af optøjerne efter Brøndby-FCK kampen

»Jeg går da ud fra, at DBU reagerer. Jeg ved ikke, hvad de gør, men jeg går ud fra, at de reagerer«.

Hjemmeholdet har ansvaret
»DBU kan ikke bare sidde på hænderne og lade sådan noget ske, uden at det får en eller anden konsekvens. Det kan jeg ikke forestille mig«, siger Sten Lerche.

Brøndby-bossen vurderer, at der vil falde en eller anden straf til Brøndby efter de ting, der skete.

Læs ogsåBrøndby vil ikke sælge flere billetter

»Det er altid hjemmeholdet, der har ansvaret, så det er der ikke så meget at sige til«.

»Jeg håber da, at man langt hen ad vejen også bruger det til at finde ud, hvordan det ikke sker igen. Både hos os, men også andre steder«, påpeger Sten Lerche.

Frygter for pokalsejren
Brøndby vandt pokalkvartfinalen 1-0 over FC København efter forlænget spilletid, men Sten Lerche frygter, at sejren kan blive taget fra Brøndby.

»Nu er det pokalturneringen, så DBU kan ikke fratrække point fra os. Men så kan de tage sejren fra os. Det kunne også være, at vi skal spille for tomme tribuner. Det kunne også være kroner og øre«.

FotoTilskueruroligheder på Brøndby Stadion

»Umiddelbart kan jeg dog ikke se, at en bødestraf vil hjælpe noget som helst«, siger han.

Effektfuldt uden tilskuere
Sten Lerche mener, at det vil være mere effektfuldt at spille på et tomt stadion.

»Jeg ved ikke, om det hjælper, men at spille for tomme tribuner kunne måske sende et signal til fansene om, at vi ikke accepterer det«, forklarer han.

Læs ogsåBrøndby-næstformand: Det så helt tyrkisk ud

Synes du, det vil være fint?

»Jeg synes ikke, at det ville være fint, for det går også ud over en masse, der ikke har noget med sagen at gøre. Men man kunne da frygte, at det blev en konsekvens«.

»At straffe klubberne med bøder giver åbenbart ikke refleksioner ude på tribunerne. Det har vi set gennem årene, at det virker ikke«, fastslår Sten Lerche.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere