Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby vil ikke sælge flere billetter

Optøjerne efter sejren mod FCK har fået klubben til at reagere drastisk.

Brøndby suspenderer salget af billetter til klubbens resterende to kampe i Superligaen efter urolighederne onsdag aften mod FC København i pokalturneringen.

Brøndby skriver på klubben hjemmeside, at salget af billetter til Brøndby-fans til klubbens sidste to superligakampe i år er suspenderet.

Læs ogsåBrøndby efter tilskueruroligheder: Ingen kommentarer

Det gælder dermed udekampene mod henholdsvis FC Nordsjælland og Sønderjyske.

Holder møde med fans og politi
Brøndby vil først danne sig det fulde overblik over onsdagens hændelser og tale med myndighederne og fans om skandalen.

LÆS OGSÅBrøndbys ledelse skal stå skoleret for politiet

Senere torsdag holder klubben et møde med udvalgte fans, mens det fredag gælder en snak med politiet, meddeler Brøndby.

»Brøndby IF vil gerne endnu en gang slå fast, at hændelserne, herunder den koordinerede og massive pyro-afbrænding samt ikke mindst baneinvasionen efter slutfløjtet, ikke hører nogen steder hjemme og er stærkt kritisable. Det må og skal ikke gentage sig«, skriver Brøndby på sin hjemmeside.

Brøndby-fans stormede banen
Indtil de møder er afholdt, er billetsalget suspenderet. Efter de to møder vil Brøndby vurdere og beslutte, hvilke konsekvenser balladen skal have.

Læs ogsåBrøndby: Skammelig opførsel af Brøndby-fans

Balladen opstod kort efter slutfløjt, da Brøndby-tilhængerne stormede banen og kom meget tæt på de medrejsende FCK-fans.

Brøndbys bestyrelsesformand, Sten Lerche, tager også kraftigt afstand fra urolighederne, som er ødelæggende for klubben og skader dens image.

Læs ogsåBrøndby-boss: Tomme tribuner sender signal

»Det er en skamplet, hvad der skete. Nu må vi få undersøgt, hvad det egentlig var der foregik. Man kan undre sig over, at folk ikke kan blive uden for rækværket. Jeg kan ikke gøre andet end at fordømme det så meget, som man kan. Jeg ved ikke, hvilke ord jeg ellers skal sætte på«, siger Sten Lerche.

Læs ogsåArvefjendefight: Brøndbys klubmand sender FCK's pokalvindere ud

I selve kvartfinalekampen blev Mike Jensen matchvinder, da han scorede det afgørende 1-0-mål i den forlængede spilletid.

Del link
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce