Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Hjulmand om FCK-forspring: Det ser svært ud

FC Nordsjællands træner har ikke opgivet at indhente FC Københavns 12 points forspring til foråret.

Gem til liste

FC Nordsjælland har ifølge træner Kasper Hjulmand ikke opgivet at indhente FC København til foråret, men han erkender, at det bliver svært.

FCK har slået et hul på 12 point til mestrene forud for et forår med kun 13 spillerunder.

»Nej, mesterskabet er ikke afskrevet, men det bliver svært. Vi skal hente 12 point i 13 kampe - det betyder, at de skal tabe fem-seks stykker, og vi skal vinde alt. Det bliver svært, men det er ikke lukket endnu«, siger Kasper Hjulmand efter søndagens 1-4-nederlag i Parken til FCK.

LÆS OGSÅFC København i særklasse slår et hul på 12 point

FCN-træneren erkender, at mestrene på dagen blev slået af et bedre hold, men Hjulmand mener ikke, at forskellen på FCK og FCN har været så stor i dette efterår.

»Vi har tabt to gange til FCK i efteråret, og det er de to kampe, der er forskellen. Hvis man trækker seks point fra dem og lægger seks point til hos os, så er det de to kampe, der betyder, at de lige nu er 12 point foran os. For tredje sæson i træk har vi to udekampe mod FCK. Bortset fra de indbyrdes kampe, så synes jeg ikke, at der er den store forskel på de to holds efterår«, siger Kasper Hjulmand, der erkender, at søndagens FCK-sejr var helt efter bogen.

»Det er helt fortjent. Vi magter ikke at spille godt nok og hurtigt nok. Hvis vi skal vinde over FCK, så skal vi magte at spille hurtigt, vi skal gøre mere ondt på dem med vores positioneringer og spille med mere fart. Vi var ikke gode nok, når vi kom igennem deres første pres«, mener Hjulmand.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere