Annonce
Annonce
Fodbold

FCK i quick-handel: Svensk landsholdsspiller købt

Efter salget af Daniel Amartey har FC København allerede sat overskuddet i ny spiller.

Den svenske midterforsvarer, Erik Johansson, skifter med øjeblikkelig virkning fra den belgiske mesterklub KAA Gent til FC København, oplyser klubben.

Så nogle af millionerne, der rullede ind efter salget af Daniel Amartey til Leicester, er allerede sat i omløb for at sikre FCK's defensiv.

Læs ogsåFCK sælger guldfuglen til Premier Leagues tophold

27-årige Erik Johansson, som er svensk landsholdsspiller, har skrevet under på en kontrakt med FCK frem til 2020.

Har spillet otte landskampe

»Erik er en bundsolid centerforsvarer med erfaring fra international klub og landsholdsfodbold. Han er lige nu førstevalg på det svenske landshold på sin position og har vist, at han kan håndtere vanskelige opgaver, selv når han er ude af kampform, som han for nyligt viste det i de to EM-playoff-kampe mod Danmark, siger FCK-manager Ståle Solbakken.

Før Erik Johansson kom til KAA Gent, hvor han i øvrigt lige nu holdes ude af startopstillingen af blandt andre danske Lasse Nielsen, har svenskeren spillet for Malmö FF under klubbens forrige Champions League-eventyr.

Læs ogsåZlatan fører an i opgørene mod Danmark

»Ser man på truppen efter salget af Amartey og kontraktsituationen generelt, så er vi nu dækket godt ind både på kort og langt sigt. Erik har en god alder i forhold til resten af truppen og vi er sikre på, at han fortsætter den lange flotte tradition for dygtige skandinaviske stoppere i FC København«, siger Ståle Solbakken.

Redaktionen anbefaler

Top-5: Her er de dyreste spillere solgt fra Superligaen

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce