Væk. Johnny Thomsen fik kun et halvt år i FC København.
Foto: EFREM LUKATSKY (arkiv)/AP

Væk. Johnny Thomsen fik kun et halvt år i FC København.

Superligaen

FCK-back rykker ned

Randers FC har indgået en fireårig aftale med FC Københavns Johnny Thomsen.

Superligaen

Backen Johnny Thomsen fortsætter karrieren i 1. divisionsklubben Randers FC, der har købt det tidligere landsholdsemne fri af FC København.

Johnny Thomsen har efter den etablerede landsholdsspiller Lars Jacobsens permanente aftale med FC København ikke udsigt til at spille fast hos mesterholdet.

»Med skiftet føler jeg selv, at jeg går fra dystre udsigter til spilletid i FCK til spilletid i en klub med ambitioner. Jeg er da også overbevist om, at Randers FC er tilbage i Superligaen igen til sommer. Jeg har før prøvet at rykke op fra 1. division til den bedste række, så forhåbentlig kan min rutine fra dengang bruges i de afgørende forårskampe for Randers FC«, siger 29-årige Johnny Thomsen i en pressemeddelelse.

Johnny Thomsen starter i sin nye klub på onsdag og klubdirektør Jacob Nielsen kan ikke skjule sin glæde over den fireårige aftale med Thomsen.

»Jeg synes, vi har gjort et scoop udover det sædvanlige ved at hente Johnny Thomsen. Han har prøvet meget med både SønderjyskE, FCK og landsholdet, og han besidder masser af kvalitet, både i en position som højre back og kantspiller i samme side«, siger Randers-direktøren.

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce