Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Storkamp skaber debat i tysk fodbold

Rudi Völler kritiserer valget af Holland som testmodstander, men Bierhoff svarer igen.

Gem til liste

Den tidligere tyske landsholdsangriber Rudi Völler, der i dag er sportsdirektør hos Bayer Leverkusen, kritiserer heftigt, at det nuværende tyske landshold skal spille landskamp mod Holland i næste uge.

»Det gælder også i fodbold: Nok er nok«, skriver Völler i en kommentar i fodboldbladet Kicker.

Völler kritiserer ikke, at Tyskland skal spille testkamp på onsdag, men han forstår ikke, hvorfor Holland skal være modstanderen.

De bedste skal med
»Det behøver ikke altid være Holland. Nogle gange kan vi også møde modstandere, hvor det giver vores landstræner muligheden for at prøve spillere af, som ikke bliver benyttet så meget«, lyder det fra Völler.

Det tyske hold til prestigekampen udtages først fredag, men Völler regner med, at landstræner Joachim Löw udtager sine bedste spillere, som hovedsageligt spiller i de største klubber i Tyskland.

Topspillerne kunne godt bruge lidt hvile eller knap så intensive kampe, som den mod Holland formentlig bliver, mener Völler.

Stærke modstandere er vigtige
Men landsholdets manager, Oliver Bierhoff, er ikke enig med kritikken.

»For den videre udvikling af vores hold er det enormt vigtigt, at vi foruden kvalifikations- og slutrundekampene måler os med stærke modstandere«, siger Bierhoff i en pressemeddelelse fra fodboldforbundet DFB.

Opgøret spilles i Amsterdam.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere