Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Storkamp skaber debat i tysk fodbold

Rudi Völler kritiserer valget af Holland som testmodstander, men Bierhoff svarer igen.

Gem til liste

Den tidligere tyske landsholdsangriber Rudi Völler, der i dag er sportsdirektør hos Bayer Leverkusen, kritiserer heftigt, at det nuværende tyske landshold skal spille landskamp mod Holland i næste uge.

»Det gælder også i fodbold: Nok er nok«, skriver Völler i en kommentar i fodboldbladet Kicker.

Völler kritiserer ikke, at Tyskland skal spille testkamp på onsdag, men han forstår ikke, hvorfor Holland skal være modstanderen.

De bedste skal med
»Det behøver ikke altid være Holland. Nogle gange kan vi også møde modstandere, hvor det giver vores landstræner muligheden for at prøve spillere af, som ikke bliver benyttet så meget«, lyder det fra Völler.

Det tyske hold til prestigekampen udtages først fredag, men Völler regner med, at landstræner Joachim Löw udtager sine bedste spillere, som hovedsageligt spiller i de største klubber i Tyskland.

Topspillerne kunne godt bruge lidt hvile eller knap så intensive kampe, som den mod Holland formentlig bliver, mener Völler.

Stærke modstandere er vigtige
Men landsholdets manager, Oliver Bierhoff, er ikke enig med kritikken.

»For den videre udvikling af vores hold er det enormt vigtigt, at vi foruden kvalifikations- og slutrundekampene måler os med stærke modstandere«, siger Bierhoff i en pressemeddelelse fra fodboldforbundet DFB.

Opgøret spilles i Amsterdam.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb