Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK'er øjner startplads på landsholdet

Med afbud fra Jores Okore og Daniel Agger ser det ud til, at Kris Stadsgaard spiller onsdagens landskamp mod Tyrkiet.

Gem til liste

Kris Stadsgaard er på alle måder tilfreds med sin søndag.

Sammen med FC København vandt han superliga-topkampen med 4-0 over AaB, og midterforsvarsspilleren blev ligeledes efterudtaget til landsholdets testkamp på onsdag mod Tyrkiet i Istanbul.

Her ser det ud til, at Stadsgaard får spilletid - måske endda fra start - eftersom både Jores Okore og Daniel Agger har meldt afbud.

»Umiddelbart ligger det til, at Simon Kjær og jeg skal spille i midterforsvaret, men lad os nu se. Det kan godt være, at Morten Olsen hiver en spiller eller to mere op af hatten«, siger Stadsgaard.

LÆS OGSÅDaniel Høegh erstatter Agger mod Tyrkiet

Lige nu er Stadsgaard, Simon Kjær og OB's Daniel Høegh, der også blev efterudtaget, de eneste midterforsvarsspillere i truppen.

Stadsgaard er ikke overrasket over at komme med på landsholdet to år efter sin anden og seneste kamp for Danmark.

»Det er gået rigtig godt de seneste 5-10 kampe. Det var en hårdt start, jeg fik i FCK, men jeg føler, at folk i klubben og klubbens fans er begyndt at sætte pris på mit spil«.

LÆS OGSÅJores Okore melder afbud til landskamp

»Man skal ikke bare spille fast, men spille godt fast, og det synes jeg, at jeg har gjort det seneste stykke tid«, siger Stadsgaard.

Nu er FCK-profilen klar til at vise landstræneren, hvad han kan.

»Jeg vil vise Morten Olsen, at han ikke har gjort noget forkert ved at udtage mig, og jeg vil vise ham, at jeg gerne vil være hans tillid værdig«, siger Stadsgaard.

LÆS OGSÅMål og tradition kan give FCK'er endnu et sus

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere