Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Olsen må undvære syg FCK'er i Tyrkiet

Andreas Cornelius er ude af landskampen mod Tyrkiet. Lars Jacobsen meldes tvivlsom.

Gem til liste

Danmarks bedste fodboldspillere har sat landstræner Morten Olsen på en svær prøve i forhold til at sætte et stærkt hold til den kommende landskamp mod Tyrkiet.

FC Københavns unge angriber Andreas Cornelius er ramt af sygdom og har meldt afbud. Holdkammeraten Lars Jacobsen er samtidig tvivlsom med ondt i læggen.

De to meddelelser kommer, efter at landstræneren søndag fik afbud fra anfører Daniel Agger og FC Nordsjælland-spilleren Jores Okore.

LÆS OGSÅDaniel Høegh erstatter Agger mod Tyrkiet

Som erstatning for Cornelius er Nicklas Pedersen fra Mechelen kaldt ind til truppen. Også Michael Silberbauer er hentet til holdet som gardering for Lars Jacobsen, hvis denne ikke bliver klar.

Lars Jacobsen har problemer med sin ene lægmuskel.

LÆS OGSÅFCK'er øjner startplads på landsholdet

Truppen

 • Målmænd: Stephan Andersen, Anders Lindegaard og Kasper Schmeichel.
 • Forsvar: Daniel Wass, Lars Jacobsen, Kevin Conboy, Simon Kjær, Kris Stadsgaard, Daniel Høegh og Michael Silberbauer.
 • Midtbane: Nicolai Stockholm, William Kvist, Jakob Poulsen, Kasper Lorentzen, Christian Eriksen, Casper Sloth og Emil Larsen.
 • Angreb: Michael Krohn-Dehli, Nicklas Bendtner, Nicklas Pedersen og Nicklas Helenius.

Landskampen spilles i Istanbul onsdag aften klokken 20 dansk tid.

/ritzau/

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere