Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Olsen må undvære syg FCK'er i Tyrkiet

Andreas Cornelius er ude af landskampen mod Tyrkiet. Lars Jacobsen meldes tvivlsom.

Gem til liste

Danmarks bedste fodboldspillere har sat landstræner Morten Olsen på en svær prøve i forhold til at sætte et stærkt hold til den kommende landskamp mod Tyrkiet.

FC Københavns unge angriber Andreas Cornelius er ramt af sygdom og har meldt afbud. Holdkammeraten Lars Jacobsen er samtidig tvivlsom med ondt i læggen.

De to meddelelser kommer, efter at landstræneren søndag fik afbud fra anfører Daniel Agger og FC Nordsjælland-spilleren Jores Okore.

LÆS OGSÅDaniel Høegh erstatter Agger mod Tyrkiet

Som erstatning for Cornelius er Nicklas Pedersen fra Mechelen kaldt ind til truppen. Også Michael Silberbauer er hentet til holdet som gardering for Lars Jacobsen, hvis denne ikke bliver klar.

Lars Jacobsen har problemer med sin ene lægmuskel.

LÆS OGSÅFCK'er øjner startplads på landsholdet

Truppen

 • Målmænd: Stephan Andersen, Anders Lindegaard og Kasper Schmeichel.
 • Forsvar: Daniel Wass, Lars Jacobsen, Kevin Conboy, Simon Kjær, Kris Stadsgaard, Daniel Høegh og Michael Silberbauer.
 • Midtbane: Nicolai Stockholm, William Kvist, Jakob Poulsen, Kasper Lorentzen, Christian Eriksen, Casper Sloth og Emil Larsen.
 • Angreb: Michael Krohn-Dehli, Nicklas Bendtner, Nicklas Pedersen og Nicklas Helenius.

Landskampen spilles i Istanbul onsdag aften klokken 20 dansk tid.

/ritzau/

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere