Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Ung Ajax-dansker: Jeg skal nok få min landsholdsdebut

Det 18-årige talent fra Ajax er gået fra ynglingebold til landsholdet på en måned.

Gem til liste

Viktor Fischer drømmer det meste af onsdagen om, at dette bliver aftenen, hvor han får debut på det danske landshold.

Den 18-årige komet fra Ajax Amsterdam regner ikke med spilletid mod Tyrkiet, efter at han er kommet med i truppen på grund af afbud. Men der er alligevel så mange drømme, der er gået i opfyldelse for Viktor Fischer de seneste uger, at debuten sagtens kan komme.

Læs ogsåOlsen vender 180 grader med udtagelse af komet

»Jeg håber rigtig meget på, at jeg får debut. Det ville være løgn at sige andet«.

Drømmer om debut
»Det vil være kæmpestort, og jeg vil håbe på det hele onsdagen, men det er ikke noget, jeg forventer. Drømme og forventninger er to vidt forskellige ting«.

Læs ogsåDansk stortalent kåret som rundens spiller i Holland

»Hvis det ikke kommer nu, så tror jeg, at det kommer en gang i fremtiden«, siger Viktor Fischer.

Markant ryk på en måned
For mindre end en måned siden spillede danskeren ynglingefodbold i Ajax Amsterdam, men siden har han fået debut i Champions League mod Manchester City, og i weekenden var han for første gang med fra start i Æresdivisionen.

Læs ogsåDansk stortalent brillerer med to mål i første start

I den kamp blev det til to scoringer og en enkelt assist fra Viktor Fischer, der efterfølgende er blevet kåret til rundens spiller i Holland af sportsmagasinet Voetbal International.

Aftenens kamp mod Tyrkiet bliver spillet klokken 20.00 i Istanbul.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere