Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Ung Ajax-dansker: Jeg skal nok få min landsholdsdebut

Det 18-årige talent fra Ajax er gået fra ynglingebold til landsholdet på en måned.

Gem til liste

Viktor Fischer drømmer det meste af onsdagen om, at dette bliver aftenen, hvor han får debut på det danske landshold.

Den 18-årige komet fra Ajax Amsterdam regner ikke med spilletid mod Tyrkiet, efter at han er kommet med i truppen på grund af afbud. Men der er alligevel så mange drømme, der er gået i opfyldelse for Viktor Fischer de seneste uger, at debuten sagtens kan komme.

Læs ogsåOlsen vender 180 grader med udtagelse af komet

»Jeg håber rigtig meget på, at jeg får debut. Det ville være løgn at sige andet«.

Drømmer om debut
»Det vil være kæmpestort, og jeg vil håbe på det hele onsdagen, men det er ikke noget, jeg forventer. Drømme og forventninger er to vidt forskellige ting«.

Læs ogsåDansk stortalent kåret som rundens spiller i Holland

»Hvis det ikke kommer nu, så tror jeg, at det kommer en gang i fremtiden«, siger Viktor Fischer.

Markant ryk på en måned
For mindre end en måned siden spillede danskeren ynglingefodbold i Ajax Amsterdam, men siden har han fået debut i Champions League mod Manchester City, og i weekenden var han for første gang med fra start i Æresdivisionen.

Læs ogsåDansk stortalent brillerer med to mål i første start

I den kamp blev det til to scoringer og en enkelt assist fra Viktor Fischer, der efterfølgende er blevet kåret til rundens spiller i Holland af sportsmagasinet Voetbal International.

Aftenens kamp mod Tyrkiet bliver spillet klokken 20.00 i Istanbul.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere