Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Olsen: Vi skal blive et hold under kampen

De mange afbud og kort forberedelsestid kan føre til vanskeligheder i opgøret mod Tyrkiet.

Gem til liste

De danske landsholdsspillere, der klokken 20.00 løber på banen mod Tyrkiet i Istanbul, får svært ved at optræde som en sammenspillet enhed.

Landstræner Morten Olsen har modtaget masser af afbud og har hele seks mulige debutanter med til den tyrkiske storby.

Læs ogsåOlsen om masseafbud: Vi skal bruge det positivt

»Vi skal komme frem til et hold i løbet af kampen og finde frem til nye konstellationer med spillere, der måske ikke tidligere har spillet samme position på landsholdet«.

Alle kan ende med spilletid
»Vi skal nok løbe nogle ekstra meter for hinanden. Vi skal nok også snakke mere på banen, end vi plejer, og vi skal arbejde kollektivt for at lave en holdpræstation«.

»Der er meget at tage fat på, og det bliver spændende«, siger Morten Olsen før årets sidste landskamp, hvor han ikke får særlig meget selskab ude på bænken.

Læs ogsåUng Ajax-dansker: Jeg skal nok få min landsholdsdebut

»Vi er ikke så mange. Vi er kun 16 markspillere, så alle kan ende med at få spilletid, hvis det skal være«, siger landstræneren.

Mangler det vigtigste
Morten Olsen nedtoner også forventningerne om en dansk sejr.

»Selv om vi spiller en god fodboldkamp, så kan vi godt tabe. Vi håber, at vi kan vinde, men det er et svært sted at spille«.

Læs ogsåEriksen: Vi har fået for få point i 2012

»I en stor del af vores VM-kvalifikationskampe i efteråret har vi ikke spillet så dårligt, men vi har manglet to eller fire point. Det vi ikke har været gode til, det er at sparke bolden ind i kassen. Det er en vigtig del af fodbold«, siger Morten Olsen.

FAKTADanmark gør det normalt godt mod Tyrkiet

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere