Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

En drøm går i opfyldelse for Bendtner i årets sidste landskamp

Nicklas Bendtner er for første gang anfører for Danmark.

Gem til liste

»Jeg er kun 22, så jeg har lang tid foran mig som landsholdsspiller og må indstille mig på at vente nogle år på, at anførerrollen kommer til mig«, sagde fodboldspilleren Nicklas Bendtner, da han i 2010 skulle beskrive sine muligheder for at blive manden, der leder og dirigerer på landsholdet.

Tiden er kommet for Juventus-spilleren, der i aften som holdets mest rutinerede går på banen i Tyrkiet som Danmarks kaptajn i Daniel Aggers fravær.

Bendtner skal bl.a. koste rundt med to debutanter i VM-testkampen mod Tyrkiet.

Landstræner Morten Olsen havde proklameret, at Kevin Conboy fra hollandske NEC Nijmegen og AGF’s Casper Sloth ville få debut på A-landsholdet i aftenens testkamp i Istanbul.

Det får duoen såmænd også, og det endda fra start.

Conboy starter på sin vante plads som venstre back, mens Casper Sloth spiller med på den centrale midtbane.

Et halvt nyt hold
I forhold til den seneste landskamp - VM-kvalifikationskampen mod Italien - er der fem ændringer i startopstillingen.

Foruden de to debutanter er Daniel Wass, Kris Stadsgaard og FC Nordsjælland-profilen Kasper Lorentzen nye navne fra start.

Wass er i sine seneste landskampe blevet brugt som venstre back, men denne gang spiller han i højre side, fordi Lars Jacobsen ikke er med på grund af en skade.

Efter to års fravær er FC Københavns Kris Stadsgaard tilbage i rødt og hvidt, når han danner midterforsvar med Simon Kjær.

Danmarks startopstilling (4-2-3-1): Stephan Andersen - Daniel Wass, Simon Kjær, Kris Stadsgaard, Kevin Conboy - Nicolai Stokholm, Casper Sloth - Kasper Lorentzen, Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli - Nicklas Bendtner.

LIVE FRA 20.00Sådan går det i årets sidste landskamp

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb