Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

En drøm går i opfyldelse for Bendtner i årets sidste landskamp

Nicklas Bendtner er for første gang anfører for Danmark.

Gem til liste

»Jeg er kun 22, så jeg har lang tid foran mig som landsholdsspiller og må indstille mig på at vente nogle år på, at anførerrollen kommer til mig«, sagde fodboldspilleren Nicklas Bendtner, da han i 2010 skulle beskrive sine muligheder for at blive manden, der leder og dirigerer på landsholdet.

Tiden er kommet for Juventus-spilleren, der i aften som holdets mest rutinerede går på banen i Tyrkiet som Danmarks kaptajn i Daniel Aggers fravær.

Bendtner skal bl.a. koste rundt med to debutanter i VM-testkampen mod Tyrkiet.

Landstræner Morten Olsen havde proklameret, at Kevin Conboy fra hollandske NEC Nijmegen og AGF’s Casper Sloth ville få debut på A-landsholdet i aftenens testkamp i Istanbul.

Det får duoen såmænd også, og det endda fra start.

Conboy starter på sin vante plads som venstre back, mens Casper Sloth spiller med på den centrale midtbane.

Et halvt nyt hold
I forhold til den seneste landskamp - VM-kvalifikationskampen mod Italien - er der fem ændringer i startopstillingen.

Foruden de to debutanter er Daniel Wass, Kris Stadsgaard og FC Nordsjælland-profilen Kasper Lorentzen nye navne fra start.

Wass er i sine seneste landskampe blevet brugt som venstre back, men denne gang spiller han i højre side, fordi Lars Jacobsen ikke er med på grund af en skade.

Efter to års fravær er FC Københavns Kris Stadsgaard tilbage i rødt og hvidt, når han danner midterforsvar med Simon Kjær.

Danmarks startopstilling (4-2-3-1): Stephan Andersen - Daniel Wass, Simon Kjær, Kris Stadsgaard, Kevin Conboy - Nicolai Stokholm, Casper Sloth - Kasper Lorentzen, Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli - Nicklas Bendtner.

LIVE FRA 20.00Sådan går det i årets sidste landskamp

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere