Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

En drøm går i opfyldelse for Bendtner i årets sidste landskamp

Nicklas Bendtner er for første gang anfører for Danmark.

Gem til liste

»Jeg er kun 22, så jeg har lang tid foran mig som landsholdsspiller og må indstille mig på at vente nogle år på, at anførerrollen kommer til mig«, sagde fodboldspilleren Nicklas Bendtner, da han i 2010 skulle beskrive sine muligheder for at blive manden, der leder og dirigerer på landsholdet.

Tiden er kommet for Juventus-spilleren, der i aften som holdets mest rutinerede går på banen i Tyrkiet som Danmarks kaptajn i Daniel Aggers fravær.

Bendtner skal bl.a. koste rundt med to debutanter i VM-testkampen mod Tyrkiet.

Landstræner Morten Olsen havde proklameret, at Kevin Conboy fra hollandske NEC Nijmegen og AGF’s Casper Sloth ville få debut på A-landsholdet i aftenens testkamp i Istanbul.

Det får duoen såmænd også, og det endda fra start.

Conboy starter på sin vante plads som venstre back, mens Casper Sloth spiller med på den centrale midtbane.

Et halvt nyt hold
I forhold til den seneste landskamp - VM-kvalifikationskampen mod Italien - er der fem ændringer i startopstillingen.

Foruden de to debutanter er Daniel Wass, Kris Stadsgaard og FC Nordsjælland-profilen Kasper Lorentzen nye navne fra start.

Wass er i sine seneste landskampe blevet brugt som venstre back, men denne gang spiller han i højre side, fordi Lars Jacobsen ikke er med på grund af en skade.

Efter to års fravær er FC Københavns Kris Stadsgaard tilbage i rødt og hvidt, når han danner midterforsvar med Simon Kjær.

Danmarks startopstilling (4-2-3-1): Stephan Andersen - Daniel Wass, Simon Kjær, Kris Stadsgaard, Kevin Conboy - Nicolai Stokholm, Casper Sloth - Kasper Lorentzen, Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli - Nicklas Bendtner.

LIVE FRA 20.00Sådan går det i årets sidste landskamp

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere