Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

En drøm går i opfyldelse for Bendtner i årets sidste landskamp

Nicklas Bendtner er for første gang anfører for Danmark.

Gem til liste

»Jeg er kun 22, så jeg har lang tid foran mig som landsholdsspiller og må indstille mig på at vente nogle år på, at anførerrollen kommer til mig«, sagde fodboldspilleren Nicklas Bendtner, da han i 2010 skulle beskrive sine muligheder for at blive manden, der leder og dirigerer på landsholdet.

Tiden er kommet for Juventus-spilleren, der i aften som holdets mest rutinerede går på banen i Tyrkiet som Danmarks kaptajn i Daniel Aggers fravær.

Bendtner skal bl.a. koste rundt med to debutanter i VM-testkampen mod Tyrkiet.

Landstræner Morten Olsen havde proklameret, at Kevin Conboy fra hollandske NEC Nijmegen og AGF’s Casper Sloth ville få debut på A-landsholdet i aftenens testkamp i Istanbul.

Det får duoen såmænd også, og det endda fra start.

Conboy starter på sin vante plads som venstre back, mens Casper Sloth spiller med på den centrale midtbane.

Et halvt nyt hold
I forhold til den seneste landskamp - VM-kvalifikationskampen mod Italien - er der fem ændringer i startopstillingen.

Foruden de to debutanter er Daniel Wass, Kris Stadsgaard og FC Nordsjælland-profilen Kasper Lorentzen nye navne fra start.

Wass er i sine seneste landskampe blevet brugt som venstre back, men denne gang spiller han i højre side, fordi Lars Jacobsen ikke er med på grund af en skade.

Efter to års fravær er FC Københavns Kris Stadsgaard tilbage i rødt og hvidt, når han danner midterforsvar med Simon Kjær.

Danmarks startopstilling (4-2-3-1): Stephan Andersen - Daniel Wass, Simon Kjær, Kris Stadsgaard, Kevin Conboy - Nicolai Stokholm, Casper Sloth - Kasper Lorentzen, Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli - Nicklas Bendtner.

LIVE FRA 20.00Sådan går det i årets sidste landskamp

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere