Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Tjekkiet sikrer sig håneretten og er klar til sej trekamp

Bulgarien tabte på hjemmebane i VM-test.

Gem til liste

Der er endnu fire måneder til det danske fodboldlandsholds VM-møde med Tjekkiet i Prag, men dømt ud fra tjekkernes evne til at finde vejen til nettet i testkampen mod Slovakiet, så er der god grund til pessimisme hos landstræner Morten Olsen.

Tjekkerne slog nemlig naboerne 3-0 i prestigeduellen, der bedst kan sammenlignes med danske opgør mod Sverige eller Norge.

David Lafata sørgede med sine første landskampsmål i over to år for 2-0 efter bare syv minutter, mens debutanten Borek Dockal lukkede og slukkede små 20 minutter før tid.

Danmark møder Tjekkiet 22. marts og fire dage senere hedder modstanderen Bulgarien.

Sej trekamp
Bulgarerne tabte onsdag på hjemmebane med 1-0 til Ukraine, der havde Shakhtar Donetsk-spilleren Oleksandr Kucher i en sjælden matchvinderrolle.

Taber Danmark kampene til Tjekkiet og Bulgarien, så vil der med fem kampe igen være mindst seks point op til den andenplads i VM-gruppe B, der giver adgang til to playoffkampe om retten til at deltage i slutrunden i Brasilien i 2014.

Landstræner Morten Olsen fortalte i et interview med Politiken, at det bliver en sej trekamp med tjekkerne og bulgarerne i 2013.

»Italien afgiver næppe førstepladsen. Og derfor kan det blive som toer og via playoffkampe, at vi skal kvalificere os«.

LÆS OGSÅLandstræneren opgiver førsteplads i VM-puljen

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere