Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Tjekkiet sikrer sig håneretten og er klar til sej trekamp

Bulgarien tabte på hjemmebane i VM-test.

Gem til liste

Der er endnu fire måneder til det danske fodboldlandsholds VM-møde med Tjekkiet i Prag, men dømt ud fra tjekkernes evne til at finde vejen til nettet i testkampen mod Slovakiet, så er der god grund til pessimisme hos landstræner Morten Olsen.

Tjekkerne slog nemlig naboerne 3-0 i prestigeduellen, der bedst kan sammenlignes med danske opgør mod Sverige eller Norge.

David Lafata sørgede med sine første landskampsmål i over to år for 2-0 efter bare syv minutter, mens debutanten Borek Dockal lukkede og slukkede små 20 minutter før tid.

Danmark møder Tjekkiet 22. marts og fire dage senere hedder modstanderen Bulgarien.

Sej trekamp
Bulgarerne tabte onsdag på hjemmebane med 1-0 til Ukraine, der havde Shakhtar Donetsk-spilleren Oleksandr Kucher i en sjælden matchvinderrolle.

Taber Danmark kampene til Tjekkiet og Bulgarien, så vil der med fem kampe igen være mindst seks point op til den andenplads i VM-gruppe B, der giver adgang til to playoffkampe om retten til at deltage i slutrunden i Brasilien i 2014.

Landstræner Morten Olsen fortalte i et interview med Politiken, at det bliver en sej trekamp med tjekkerne og bulgarerne i 2013.

»Italien afgiver næppe førstepladsen. Og derfor kan det blive som toer og via playoffkampe, at vi skal kvalificere os«.

LÆS OGSÅLandstræneren opgiver førsteplads i VM-puljen

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere