Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Debutant afviser kritik: Jeg så kun målet, det er typisk mig

Den 18-årige Viktor Fischer vil have lov til at være egoistisk, når han får chancen for at skyde på mål.

Gem til liste

Landsholdsdebutanten Viktor Fischer lader sig ikke gå på af, at landstræner Morten Olsen gav ham en løftet pegefinger for at være lidt for egoistisk i onsdagens 1-1-testkamp mod Tyrkiet.

Morten Olsen ville have det 18-årige stortalent til at aflevere til en holdkammerat i en situation, hvor Fischer valgte at skyde på mål.

»Nej, jeg fik ikke en skideballe. Jeg fik bare at vide, at sådan gør vi næste gang«, siger Ajax-kometen med et grin.

»Jeg har det selv sådan, at jeg skulle have sparket den ind. Jeg synes, at det var en stor chance og forsøgte at flugte den i kassen«.

LÆS OGSÅ Olsen havde fat i 18-årige Fischer: Lidt for egoistisk

»Jeg rammer den så af helvede til, og når jeg gør det, så er det klart, at så skulle jeg have spillet til siden. Jeg må have bedre overblik næste gang - eller bare ramme den bedre«, fastslår Viktor Fischer - igen med et stort smil.

Mange andre debutanter havde sikkert valgt den 'sikre' løsning og afleveret bolden til en holdkammerat, men ikke det unge stortalent.

»Jeg så kun målet. Det er typisk mig. Når jeg først har set en mulighed for at score en kasse, så skal manden ved siden af stå meget fri, før han får den«.

LÆS OGSÅDebutantorgie afrunder et elendigt år for landsholdet

»Måske havde en anden valgt at spille bolden videre. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg kunne have sparket den i kassen, men alligevel ramte jeg den af helvede til«, siger Viktor Fischer, der også kunne fortælle, at landsholdskollegerne var overbærende med ham.

»Jeg tror, at det rimelig hurtigt går op for gutterne, hvad det er for en type, jeg er. Mange af dem sagde også, at det er en ægte angriber, og sådan er han«.

»Jeg er glad for, at de ved, hvordan jeg er som type, og så håber jeg, at de tilgiver mig for, at den ikke røg ind«, fastslår Fischer, der samtidig glæder sig over debuten.

LÆS OGSÅAnfører Bendtner: Landstræneren har set, at jeg har ændret mig

»Det var rigtig fedt. Jeg er også glad for, at den kom nu. Jeg havde da også haft tålmodighed, hvis jeg skulle vente, men jeg er glad for, at den kom med det samme, så jeg har prøvet det. Jeg er virkelig stolt af det«.

»Jeg havde ikke regnet med at få 30 minutter på banen, men måske håbet på de sidste 5-10 minutter«, fortæller Fischer.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere