Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Olsen brød aftale med klubtræner

Nicolai Stokholm skulle aldrig have haft alle 90 minutter mod Tyrkiet.

Gem til liste

Det var ikke meningen, at Nicolai Stokholm skulle have haft fuld spilletid i onsdagens 1-1-landskamp mod Tyrkiet.

Allerede fredag aften skal den stærke midtbanespiller i kamp for FC Nordsjælland, der møder AGF på udebane i Superligaen.

Men skader og sygdom betød, at Stokholm måtte spille alle 90 minutter mod Tyrkiet.

Håber på forståelse
»Sådan er det. Vi har været ramt af skader og sygdom, så der var ikke andre muligheder. Sådan er gamet, og så må vi videre«, siger Nicolai Stokholm.

Læs ogsåDebutantorgie afrunder et elendigt år for landsholdet

Landstræner Morten Olsen håber, at FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand har forståelse for situationen.

»Vi var kede af, at Stokholm fik fuld spilletid, og vi brød vores aftale med FCN. Jeg håber, at Hjulmand vil kigge med gode øjne på det«, siger Olsen.

»Jeg skal nok komme mig«
Den 36-årige veteran, som gjorde det stærkt mod Tyrkiet, tror nu nok, at han skal nå at blive klar til fredagens opgør i Aarhus.

KarakterbogenSe hvordan danskerne spillede

»Jo, jeg er træt nu her, men jeg skal nok komme mig. Der er sagt og skrevet meget om, at kampene ligger så tæt, og jeg gider ikke bruge mere tid på det«.

»Jeg vil hellere bare spille kamp end at træne, fastslår Stokholm, der lige kan nå en enkelt træning før det går løs i Aarhus«.

Læs ogsåFodboldredaktøren: En udmærket præstation

Allerede torsdag klokken 14.00 skal han nemlig tjekke ind til træningen hos de danske mestre.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere