Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Olsen brød aftale med klubtræner

Nicolai Stokholm skulle aldrig have haft alle 90 minutter mod Tyrkiet.

Gem til liste

Det var ikke meningen, at Nicolai Stokholm skulle have haft fuld spilletid i onsdagens 1-1-landskamp mod Tyrkiet.

Allerede fredag aften skal den stærke midtbanespiller i kamp for FC Nordsjælland, der møder AGF på udebane i Superligaen.

Men skader og sygdom betød, at Stokholm måtte spille alle 90 minutter mod Tyrkiet.

Håber på forståelse
»Sådan er det. Vi har været ramt af skader og sygdom, så der var ikke andre muligheder. Sådan er gamet, og så må vi videre«, siger Nicolai Stokholm.

Læs ogsåDebutantorgie afrunder et elendigt år for landsholdet

Landstræner Morten Olsen håber, at FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand har forståelse for situationen.

»Vi var kede af, at Stokholm fik fuld spilletid, og vi brød vores aftale med FCN. Jeg håber, at Hjulmand vil kigge med gode øjne på det«, siger Olsen.

»Jeg skal nok komme mig«
Den 36-årige veteran, som gjorde det stærkt mod Tyrkiet, tror nu nok, at han skal nå at blive klar til fredagens opgør i Aarhus.

KarakterbogenSe hvordan danskerne spillede

»Jo, jeg er træt nu her, men jeg skal nok komme mig. Der er sagt og skrevet meget om, at kampene ligger så tæt, og jeg gider ikke bruge mere tid på det«.

»Jeg vil hellere bare spille kamp end at træne, fastslår Stokholm, der lige kan nå en enkelt træning før det går løs i Aarhus«.

Læs ogsåFodboldredaktøren: En udmærket præstation

Allerede torsdag klokken 14.00 skal han nemlig tjekke ind til træningen hos de danske mestre.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere