Annonce
Annonce
Fodbold

Hjulmand og Olsen har talt ud om midtbanesliders trætte ben

FCN-træner Kasper Hjulmand vil ikke gøre mere ud af sagen om Nicolai Stokholm.

Annonce
Oldboy. 36-årige Nicolai Stokholm skal i aktion i Superligaen i aften - mindre end 48 timer efter landskampen i Tyrkiet, hvor han var en af Danmarks bedste. Foto: POULSEN LARS

Oldboy. 36-årige Nicolai Stokholm skal i aktion i Superligaen i aften - mindre end 48 timer efter landskampen i Tyrkiet, hvor han var en af Danmarks bedste. Foto: POULSEN LARS

FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand, har ikke tænkt sig at gøre en større sag ud af det aftalebrud, han blev udsat for onsdag aften.

Selvom landstræner Morten Olsen havde sagt, at han ikke ville bruge midtbanespilleren Nicolai Stokholm i hele venskabskampen ude mod Tyrkiet, blev FCN-anføreren på banen i samtlige 90 minutter.

»Det eneste, jeg har at sige til det, er, at vi havde en aftale. Det er fuldstændig rigtigt. Og hvad der ellers er, er fuldstændig mellem mig og Morten«, siger Kasper Hjulmand til eb.dk.

LÆS OGSÅ Olsen brød aftale med klubtræner

FCN-træneren har talt med landstræneren om episoden, som er delikat, fordi FC Nordsjælland allerede fredag aften skal møde AGF i Superligaen.

Derfor skulle Nicolai Stokholm ikke have spillet hele kampen i Tyrkiet.

AGF's Casper Sloth udgjorde den anden halvdel af Danmarks centrale midtbane i første halvleg mod tyrkerne, men han blev skiftet ud i pausen.

KARAKTERBOGENKarakterbogen: Se hvordan danskerne spillede

Morten Olsen beklagede efter kampen sin beslutning om at give fuld spilletid til Nicolai Stokholm, men begrundede beslutningen med, at landsholdet var hårdt ramt af skader, blandt andet en i sidste øjeblik til Michael Silberbauer.

Direkte adspurgt om, hvorvidt han har forståelse for Morten Olsens beslutning, siger Kasper Hjulmand:

»Jamen, Morten og jeg tager den, og vi har snakket sammen, så alt, hvad der er i forhold til aftaler med landshold og de opgaver, vi har indbyrdes som trænere, den tager jeg med Morten«.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce