Annonce
Annonce
Fodbold

Mystiske masseafbud: Morten Olsen afviser kritik

De fleste af 'afbudene' op til venskabskamp mod Tyrkiet er nu klar igen.

Der var bunkevis af afbud på det danske fodboldlandshold grundet skader, sygdom og manglende fysisk parathed før onsdagens venskabskamp mod Tyrkiet, der endte 1-1.

Men de fleste af spillerne var allerede klar igen få dage efter landskampen i Istanbul. Landstræner Morten Olsen afviser dog, at spillerne har nedprioriteret landsholdet.

Læs ogsåOlsen om masseafbud: Vi skal bruge det positivt

»De spillere, der ikke kunne spille onsdag, kunne så spille her i weekenden. Og sådan er det mange gange i en periode, hvor der er et tæt kampprogram«.

»De var ikke klar«
»De melder afbud, fordi de ikke er klar. Sådan er det hos os. Så kan det godt være, det er anderledes i andre lande«, siger Morten Olsen til sporten.tv2.dk.

Læs også Morten Olsen: Jeg mister aldrig motivationen

Landstræneren modtog ni afbud før Tyrkiet-kampen, men stort set alle har spillet kamp i denne weekend.

Klar igen på rekordtid
Her er et overblik over de spillere, der meldte afbud til landskampen, men var klar til at spille i denne weekend:

- Jores Okore - spillede hele kampen, da FC Nordsjælland fredag aften vandt 3-0 over AGF i Superligaen. Meldte afbud med den begrundelse, at han ikke var fysisk i stand til at spille kampen.

- Daniel Agger - spillede de første 81 minutter af Premier League-kampen, da Liverpool lørdag vandt 3-0 over Wigan. Meldte afbud til landsholdet med lyskeproblemer.

Læs også Olsen: Vi skal blive et hold under kampen

- Nicklas Pedersen - spillede hele kampen og scorede, da hans belgiske klub Mechelen spillede 1-1 mod Charleroi lørdag. Meldte afbud til landsholdet med lyskeproblemer.

- William Kvist - spillede hele kampen for Stuttgart i lørdagens 2-1-sejr ude over Mönchengladbach. Meldte afbud til landsholdet med influenza, som også havde sat ham ud af spillet i Bundesligaen i weekenden før Tyrkiet-kampen.

Læs ogsåSkadesregnen fortsætter: Oprydder melder afbud til tyrkerkamp

- Anders Lindegaard - spillede hele kampen for Manchester United i lørdagens 0-1-nederlag til Norwich i Premier League. Meldte afbud til landsholdet, fordi han fik et vrid i knæet op til kampen.

- Andreas Cornelius - er med i FC Københavns trup til søndagens opgør mod FC Midtjylland. Angriberen meldte fra til landsholdet på grund af sygdom.

- Lars Jacobsen - er ligeledes med i FCK's trup til opgøret mod FCM. Meldte afbud til landsholdet med en skade i læggen.

- Michael Silberbauer - er med i truppen til OB’s kamp udekamp mod Randers mandag aften. Meldte fra til landsholdet på grund af et trælår.

- Niki Zimling - er som den eneste fortsat skadet og var heller ikke med for belgiske Club Brugge i lørdagens 6-2-sejr ude over Waasland-Beveren.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce