Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Den danske komet håber på VM-kval-kampe

Talentet Viktor Fischer mener, at han har god tid til at bide sig fast i Ajax.

Gem til liste

Ajax Amsterdam-angriberen Viktor Fischer håber, at han hen over vinteren kan spille sig længere ind i landsholdsvarmen og bringe sig selv i spil til forårets VM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Bulgarien i marts.

Selv om landstræner Morten Olsen gav Fischer debut i sidste uges 1-1-kamp mod Tyrkiet, så gjorde Olsen det også klart, at den 18-årige angriber var med på et yderligt mandat.

Læs ogsåDebutant afviser kritik: Jeg så kun målet, det er typisk mig

Fischer har selv en klar idé om, hvad der kræves af ham i de kommende måneder hos Ajax.

Det er »eksploderet«
»Det er enkelt nok. Jeg skal holde fast i det gode spil og være inde omkring holdet i Ajax og blive ved med at spille. Det er det vigtigste«.

»For at spille på A-landsholdet skal man selvfølgelig spille førsteholdsfodbold«, fastslår Viktor Fischer, der for en måned siden spillede ynglingefodbold i sin hollandske klub.

Læs ogsåOlsen vender 180 grader med udtagelse af komet

Siden er det med danskerens egne ord »eksploderet« for ham med debut i Champions League og to mål i sin første kamp fra start for Ajax i Æresdivisionen.

Tid til at bide sig fast
»Jeg tror, at der er tre-fire måneder til, at der er landsholdsfodbold igen, og det er jo lang tid til at bide sig fast på klubholdet eller det modsatte. Det bliver spændende at se«.

»Jeg håber jo selv, at jeg er endnu længere fremme i min udvikling om tre måneder, når landsholdet spiller igen, og at jeg kan være så dygtig, at jeg måske får genvalg, men samtidig vil jeg lige sige, at det forventer jeg ikke«, fortæller Viktor Fischer.

Læs ogsåDansk stortalent kåret som rundens spiller i Holland

Den 6. februar skal landsholdet sandsynligvis spille en testkamp, inden det i slutningen af marts gælder VM-kvalifikationskampene ude mod Tjekkiet og hjemme mod Bulgarien.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere