Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Tottenhams fyrede helt er favorit i Ukraine

Harry Redknapp har førsteprioritet som landstræner i Ukraine.

Gem til liste

Efter afslag fra Andriy Shevchenko har det ukrainske fodboldforbund udset sig englænderen Harry Redknapp som manden, der skal være ny landstæner.

Jobbet er blevet ledig efter Oleg Blokhin har valgt at blive klubtræner i Dynamo Kiev, og det er anden gang i år, Harry Redknapp sættes i forbindelse med et job som landstræner.

Harry Redknapp blev efter fire år med stor succes i Tottenham fyret i juni og blev straks bragt på tale som afløser for Fabio Capello som engelsk landstræner, men det job gik i stedet til Roy Hodgson.

Shevchenko er for grøn
Siden har Harry Redknapp fungeret som rådgiver i Bournemouth, der er en af de klubber, han tidligere har trænet, men den nu 65-årige træner dukker ofte op som emne, når der er ledige stillinger, som det eksempelvis forventes snart at være tilfældet i Queens Park Rangers.

LÆS ARTIKELÅrets første trænerfyring er under opsejling

Andriy Shevchenko indstillede efter blandt andet 111 landskampe (og 48 mål) sin fodboldkarriere efter EM-slutrunden på hjemmebane i sommer, men har afvist sit nationale fodboldforbunds anmodning, fordi han føler sig for 'grøn' til et job som landstræner.

Istedet vil det ukraine fodboldbund have Harry Redknapp.

»Præsidiet besluttede at starte forhandlinger med Redknapps repræsentanter med henblik på hans arbejde som landstræner for Ukraines landshold«, hedder det på FFU's hjemmeside.

FAKTALandstrænere i 53 europæiske fodboldlande

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere