Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Tottenhams fyrede helt er favorit i Ukraine

Harry Redknapp har førsteprioritet som landstræner i Ukraine.

Gem til liste

Efter afslag fra Andriy Shevchenko har det ukrainske fodboldforbund udset sig englænderen Harry Redknapp som manden, der skal være ny landstæner.

Jobbet er blevet ledig efter Oleg Blokhin har valgt at blive klubtræner i Dynamo Kiev, og det er anden gang i år, Harry Redknapp sættes i forbindelse med et job som landstræner.

Harry Redknapp blev efter fire år med stor succes i Tottenham fyret i juni og blev straks bragt på tale som afløser for Fabio Capello som engelsk landstræner, men det job gik i stedet til Roy Hodgson.

Shevchenko er for grøn
Siden har Harry Redknapp fungeret som rådgiver i Bournemouth, der er en af de klubber, han tidligere har trænet, men den nu 65-årige træner dukker ofte op som emne, når der er ledige stillinger, som det eksempelvis forventes snart at være tilfældet i Queens Park Rangers.

LÆS ARTIKELÅrets første trænerfyring er under opsejling

Andriy Shevchenko indstillede efter blandt andet 111 landskampe (og 48 mål) sin fodboldkarriere efter EM-slutrunden på hjemmebane i sommer, men har afvist sit nationale fodboldforbunds anmodning, fordi han føler sig for 'grøn' til et job som landstræner.

Istedet vil det ukraine fodboldbund have Harry Redknapp.

»Præsidiet besluttede at starte forhandlinger med Redknapps repræsentanter med henblik på hans arbejde som landstræner for Ukraines landshold«, hedder det på FFU's hjemmeside.

FAKTALandstrænere i 53 europæiske fodboldlande

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere