kampprogram. Landstræner Morten Olsen var presset af skader og afbud, så FCN's stærke veteran Nicolai Stokholm måtte spille hele landskampen på trods af aftaler om det modsatte.
Foto: LARS POULSEN

kampprogram. Landstræner Morten Olsen var presset af skader og afbud, så FCN's stærke veteran Nicolai Stokholm måtte spille hele landskampen på trods af aftaler om det modsatte.

VM-kvalifikation

Olsen brød aftale med klubtræner

Nicolai Stokholm skulle aldrig have haft alle 90 minutter mod Tyrkiet.

VM-kvalifikation

Det var ikke meningen, at Nicolai Stokholm skulle have haft fuld spilletid i onsdagens 1-1-landskamp mod Tyrkiet.

Allerede fredag aften skal den stærke midtbanespiller i kamp for FC Nordsjælland, der møder AGF på udebane i Superligaen.

Men skader og sygdom betød, at Stokholm måtte spille alle 90 minutter mod Tyrkiet.

Håber på forståelse »Sådan er det. Vi har været ramt af skader og sygdom, så der var ikke andre muligheder. Sådan er gamet, og så må vi videre«, siger Nicolai Stokholm.

Læs også

Landstræner Morten Olsen håber, at FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand har forståelse for situationen.

»Vi var kede af, at Stokholm fik fuld spilletid, og vi brød vores aftale med FCN. Jeg håber, at Hjulmand vil kigge med gode øjne på det«, siger Olsen.

»Jeg skal nok komme mig«

Den 36-årige veteran, som gjorde det stærkt mod Tyrkiet, tror nu nok, at han skal nå at blive klar til fredagens opgør i Aarhus.

Karakterbogen

»Jo, jeg er træt nu her, men jeg skal nok komme mig. Der er sagt og skrevet meget om, at kampene ligger så tæt, og jeg gider ikke bruge mere tid på det«.

»Jeg vil hellere bare spille kamp end at træne, fastslår Stokholm, der lige kan nå en enkelt træning før det går løs i Aarhus«.

Læs også

Allerede torsdag klokken 14.00 skal han nemlig tjekke ind til træningen hos de danske mestre.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

For abonnenter

Annonce

Mest læste

 • Annonce

Annonce

Forsiden

  Kongressen i Washington dagen før Donald Trumps indsættelse som præsident
  Jakob Nielsen skriver fra Washington, D.C.­


  Der er en anspændt stemning i Washington mindre end et døgn før indsættelsen.

  Trumps tilhængere indtog torsdag byen og flokkedes om Kongressen, hvor de fleste skulle hente deres billetter til indsættelsen. Flere købte merchandise og tog selfies foran den bygning, hvor den næste præsident sættes ind.

  På Pennsylvania Avenue skændes to kvinder - den ene har en T-shirt, hvor der står, at hun overlevede 8 år med et Obama. Den anden har et skilt der siger tak til Obama - »vi savner dig allerede«. Kun 4 procent af vælgerne i Washington, D.C., stemte på Trump.

  Læs mere om indsættelsen her.

  Foto: Jakob Nielsen

Annonce