Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Trods hviledag: Kevin Magnussen er hurtigst

Kevin Magnussen har fortsat den bedste tid blandt testkørerne i Formel 1.

Gem til liste

Den danske racerkører Kevin Magnussen har fortsat den bedste tid blandt de Formel 1-kørere, som i disse dage tester på Yas Marina-banen i Abu Dhabi.

Det har den 20-årige McLaren-testkører til trods for, at han onsdag sad helt over, men Kevin Magnussens tirsdagstid på 1.42,661 minutter blev ikke slået på dag to.

Red Bulls testkører Antonio Felix da Costa er kommet tættest på Magnussens tid, da portugiseren onsdag kørte en omgang på 1.42,679 minutter.

Skal bag rattet torsdag
McLarens to øvrige testkørere Oliver Turvey og Gary Paffett kan ikke matche danskerens tid.

Læs ogsåKevin Magnussen jubler over test: Fantastisk

Gary Paffetts bedste tid lyder på 1.43,407 minutter fra tirsdagens test, mens han onsdag klokkede 1.43,771 minutter.

Turvey sad over på førstedagen, og onsdag blev han noteret for 1.43,176 minutter.

Kevin Magnussen, der igen skal bag rattet torsdag, var tirsdag selv meget tilfreds med sin debut som Formel 1-testkører.

Læs ogsåKevin Magnussen glæder sig til Formel 1-test

»Det gik super godt. Det var fantastisk at prøve en Formel 1-bil. Det gik godt, og jeg fik en masse omgange. Der var ingen problemer, og det var det vigtigste«.

Seks hold tester biler
»Testen er gået super. Den er gået over min egen forventning - det må jeg sige. Jeg glæder mig bare super meget til at komme ud igen på torsdag«, sagde Kevin Magnussen.

Læs ogsåStortalent med benzin i blodet fylder rundt

Torsdag er den sidste dag med test på Abu Dhabi-banen.

Foruden McLaren og Red Bull tester Lotus, Sauber, Toro Rosso og Caterham også deres Formel 1-biler på banen over de tre dage.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere