Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Trods hviledag: Kevin Magnussen er hurtigst

Kevin Magnussen har fortsat den bedste tid blandt testkørerne i Formel 1.

Gem til liste

Den danske racerkører Kevin Magnussen har fortsat den bedste tid blandt de Formel 1-kørere, som i disse dage tester på Yas Marina-banen i Abu Dhabi.

Det har den 20-årige McLaren-testkører til trods for, at han onsdag sad helt over, men Kevin Magnussens tirsdagstid på 1.42,661 minutter blev ikke slået på dag to.

Red Bulls testkører Antonio Felix da Costa er kommet tættest på Magnussens tid, da portugiseren onsdag kørte en omgang på 1.42,679 minutter.

Skal bag rattet torsdag
McLarens to øvrige testkørere Oliver Turvey og Gary Paffett kan ikke matche danskerens tid.

Læs ogsåKevin Magnussen jubler over test: Fantastisk

Gary Paffetts bedste tid lyder på 1.43,407 minutter fra tirsdagens test, mens han onsdag klokkede 1.43,771 minutter.

Turvey sad over på førstedagen, og onsdag blev han noteret for 1.43,176 minutter.

Kevin Magnussen, der igen skal bag rattet torsdag, var tirsdag selv meget tilfreds med sin debut som Formel 1-testkører.

Læs ogsåKevin Magnussen glæder sig til Formel 1-test

»Det gik super godt. Det var fantastisk at prøve en Formel 1-bil. Det gik godt, og jeg fik en masse omgange. Der var ingen problemer, og det var det vigtigste«.

Seks hold tester biler
»Testen er gået super. Den er gået over min egen forventning - det må jeg sige. Jeg glæder mig bare super meget til at komme ud igen på torsdag«, sagde Kevin Magnussen.

Læs ogsåStortalent med benzin i blodet fylder rundt

Torsdag er den sidste dag med test på Abu Dhabi-banen.

Foruden McLaren og Red Bull tester Lotus, Sauber, Toro Rosso og Caterham også deres Formel 1-biler på banen over de tre dage.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere