Annonce
Annonce
Annonce
Sport

McLaren-chef er ekstremt tilfreds med dansk kører

Sportsdirektøren hos McLaren er imponeret efter Kevin Magnussen debut som Formel 1-testkører.

Gem til liste

Kevin Magnussen greb chancen og gjorde alt rigtigt, da han fik chancen for at køre en Formel 1-bil ved Young Driver Test i Abu Dhabi.

Det mener hans chef, McLarens sportsdirektør Sam Michael, som er yderst tilfreds med den 20-årige dansker.

»Det er en god start. Ud fra det faktum, at det var hans første test i en Formel 1-bil, så tror jeg ikke, at man kan gøre det bedre, end Kevin gjorde«.

Bedste omgangstid
»Kevin gjorde det rigtig godt i dag for holdet. Overordnet set var hans præstation, hans stabilitet, hans feedback og interaktion med mekanikerne på højt niveau. Og holdet er ekstremt tilfreds med det arbejde, han leverede«, siger Sam Michael til Ritzau.

Læs også Ingen unge kørte hurtigere end Kevin Magnussen

Over de tre dage testen varede, satte Kevin Magnussen bedste omgangstid med 1.42,661 minutter blandt de 14 kørere, der stillede op for seks forskellige mandskaber.

Mange af de øvrige kørere havde modsat Magnussen tidligere siddet i en Formel 1-bil.

Fik færrest rundture
Men McLaren havde også høje forventninger til danskeren.

»Det var, hvad vi havde forventet, men han opfyldte alle vores forventninger på højt niveau. Og med den præstation, som han leverede, skulle man ikke tro, at det var hans første gang i en Formel 1-bil«, siger Sam Michael.

Læs ogsåTrods hviledag: Kevin Magnussen er hurtigst

Magnussen kørte ellers ikke specielt mange omgange på Yas Marina-banen. Tirsdag fik han 40, og han var således den af de syv kørere, som fik færrest rundture.

Drømmer om Formel 1
»Det var perfekt, og jeg er rigtig stolt af ham, at han har lagt så meget hårdt arbejde det seneste år for at blive klar til denne test samtidig med, at han har koncentreret sig om sit mesterskab i 3,5-literen. Så det er kun godt«, siger Sam Michael.

Læs ogsåKevin Magnussen jubler over test: Fantastisk

Kevin Magnussen drømmer om at komme til at køre Formel 1. I denne sæson har han konkurreret i Renault 3,5 Series.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere