Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vettel kan blive verdensmester og runde skarpt hjørne samme dag

Søndag kan Formel 1-sporten finde sin verdensmester i Austin i Texas på banen Circuit of the Americas.

Gem til liste

Søndagens Formel 1-grand prix i USA afgør, om titlen for tredje år i træk skal ende hos tyske Sebastian Vettel, eller om spanske Fernando Alonso kan holde liv i VM-drømmen inden det sidste løb i Brasilien om en uge.

»Banen ser interessant ud«, siger Sebastian Vettel til nyhedsbureauet Reuters.

»Vi skal sørge for, at vi får det optimale ud af det, for pointene skal hentes søndag«, lyder det fra Vettel, der runder et skarpt hjørne i karrieren i form af sit grand prix-løb nummer 100.

Vettel fører med blot 10 point og skal derfor hente mindst 15 point mere end sin spanske rival på banen Circuit of the Americas, før Red Bull-stjernen er sikker på VM-titlen.

LÆS OGSÅFernando Alonso haler ind på Vettel i VM-kamp

Hvis Vettel eksempelvis vinder sin sjette grand prix-sejr i denne sæson, så skal Alonso mindst slutte som nummer fire for at holde spændingen i live.

»Vi er nødt til at koncentrere os om vores løb, og hvis vi slutter foran Sebastian i de næste to løb, så har vi måske en chance. Det er det, vi koncentrerer os om nu«, siger Alonso.

Svagt punkt
Spanieren har fire gange tidligere været med til at køre om VM-titlen, da der resterede ganske få løb, og den rutine vil han bruge i finalen.

»Jeg tror på det. Vi vil kæmpe til det sidste. Vi er ikke hurtige nok, det er sandt. Og vi er ærlige over for os selv, for det ved vi, og det er vi nødt til at acceptere«.

»Det er et svagt punkt, som vi har med i vores samlede pakke, men vi har også nogle stærke sider, som vi vil forsøge at benytte os af«, pointerer Ferrari-køreren.

Hvis Alonso ikke får et eneste VM-point søndag, så skal Vettel stadig slutte i top-3 for at tage VM-titlen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere