Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vettel kan blive verdensmester og runde skarpt hjørne samme dag

Søndag kan Formel 1-sporten finde sin verdensmester i Austin i Texas på banen Circuit of the Americas.

Gem til liste

Søndagens Formel 1-grand prix i USA afgør, om titlen for tredje år i træk skal ende hos tyske Sebastian Vettel, eller om spanske Fernando Alonso kan holde liv i VM-drømmen inden det sidste løb i Brasilien om en uge.

»Banen ser interessant ud«, siger Sebastian Vettel til nyhedsbureauet Reuters.

»Vi skal sørge for, at vi får det optimale ud af det, for pointene skal hentes søndag«, lyder det fra Vettel, der runder et skarpt hjørne i karrieren i form af sit grand prix-løb nummer 100.

Vettel fører med blot 10 point og skal derfor hente mindst 15 point mere end sin spanske rival på banen Circuit of the Americas, før Red Bull-stjernen er sikker på VM-titlen.

LÆS OGSÅFernando Alonso haler ind på Vettel i VM-kamp

Hvis Vettel eksempelvis vinder sin sjette grand prix-sejr i denne sæson, så skal Alonso mindst slutte som nummer fire for at holde spændingen i live.

»Vi er nødt til at koncentrere os om vores løb, og hvis vi slutter foran Sebastian i de næste to løb, så har vi måske en chance. Det er det, vi koncentrerer os om nu«, siger Alonso.

Svagt punkt
Spanieren har fire gange tidligere været med til at køre om VM-titlen, da der resterede ganske få løb, og den rutine vil han bruge i finalen.

»Jeg tror på det. Vi vil kæmpe til det sidste. Vi er ikke hurtige nok, det er sandt. Og vi er ærlige over for os selv, for det ved vi, og det er vi nødt til at acceptere«.

»Det er et svagt punkt, som vi har med i vores samlede pakke, men vi har også nogle stærke sider, som vi vil forsøge at benytte os af«, pointerer Ferrari-køreren.

Hvis Alonso ikke får et eneste VM-point søndag, så skal Vettel stadig slutte i top-3 for at tage VM-titlen.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere