McLaren-chef er ekstremt tilfreds med dansk kører

Sportsdirektøren hos McLaren er imponeret efter Kevin Magnussen debut som Formel 1-testkører.

Formel 1

Kevin Magnussen greb chancen og gjorde alt rigtigt, da han fik chancen for at køre en Formel 1-bil ved Young Driver Test i Abu Dhabi.

Det mener hans chef, McLarens sportsdirektør Sam Michael, som er yderst tilfreds med den 20-årige dansker.

»Det er en god start. Ud fra det faktum, at det var hans første test i en Formel 1-bil, så tror jeg ikke, at man kan gøre det bedre, end Kevin gjorde«.

Bedste omgangstid »Kevin gjorde det rigtig godt i dag for holdet. Overordnet set var hans præstation, hans stabilitet, hans feedback og interaktion med mekanikerne på højt niveau. Og holdet er ekstremt tilfreds med det arbejde, han leverede«, siger Sam Michael til Ritzau.

Læs også

Over de tre dage testen varede, satte Kevin Magnussen bedste omgangstid med 1.42,661 minutter blandt de 14 kørere, der stillede op for seks forskellige mandskaber.

Mange af de øvrige kørere havde modsat Magnussen tidligere siddet i en Formel 1-bil.

Fik færrest rundture
Men McLaren havde også høje forventninger til danskeren.

»Det var, hvad vi havde forventet, men han opfyldte alle vores forventninger på højt niveau. Og med den præstation, som han leverede, skulle man ikke tro, at det var hans første gang i en Formel 1-bil«, siger Sam Michael.

Læs også

Magnussen kørte ellers ikke specielt mange omgange på Yas Marina-banen. Tirsdag fik han 40, og han var således den af de syv kørere, som fik færrest rundture.

Drømmer om Formel 1

»Det var perfekt, og jeg er rigtig stolt af ham, at han har lagt så meget hårdt arbejde det seneste år for at blive klar til denne test samtidig med, at han har koncentreret sig om sit mesterskab i 3,5-literen. Så det er kun godt«, siger Sam Michael.

Læs også

Kevin Magnussen drømmer om at komme til at køre Formel 1. I denne sæson har han konkurreret i Renault 3,5 Series.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

For abonnenter

Annonce

Mest læste

 • Annonce

Annonce

Forsiden

  Smil for helvede ...

  Engang grinede man af aarhushistorier - som den om, at der ligger p-piller i gaderne, fordi aarhusianerne ikke vil have børn i trafikken.

  Men i dag er det Smilets By, der har grund til at grine. Aarhus har byggeri på vej for 50 milliarder kroner, i international presse fremstår byen som mere trendy end København, og i dag åbner Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017.

  Verdens mindste storby er blevet en vinder.

  Kongressen i Washington dagen før Donald Trumps indsættelse som præsident
  Jakob Nielsen og­ Kristian Madsen­ skriver fra Washington, D.C.­


  Der er en anspændt stemning i Washington mindre end et døgn før indsættelsen.

  Trumps tilhængere indtog torsdag byen og flokkedes om Kongressen, hvor de fleste skulle hente deres billetter til indsættelsen. Flere købte merchandise og tog selfies foran den bygning, hvor den næste præsident sættes ind.

  Om aftenen deltog mange tusinde i den traditionelle koncert ved Lincoln Memorial efterfulgt af fyrværkeri. Imens brændte Trump-modstandere et andet sted en Make America Great Again-kasket af.

  USA er dybt splittet over landets nye præsident.

  Der ventes demonstrationer under fredagens indsættelse, som også ser ud til at blive ramt af regn. Ceremonien begynder klokken 17.30 dansk tid og bliver streamet live her på Politiken.dk

Annonce