Annonce
Annonce
Annonce
Golf

Thomas Bjørn tager fronten under farlig himmel

Golfspilleren Thomas Bjørn har fået en god start på Singapore Open, hvor han har taget tidlig føring.

Gem til liste

Den danske golfspiller Thomas Bjørn fik torsdag en rigtig god start på European Tour-turneringen Singapore Open.

Thomas Bjørn gik første runde på 66 slag, fem under par på banen i Sentosa Golf Club. Seks birdier og en enkelt bogey blev det til.

Dermed har han lagt sig i front af turneringen, men en del spillere mangler endnu at færdiggøre deres første runde.

LIVE Følg udviklingen i Singapore Open her (eksternt link)

Bjørn ligger dog med sikkerhed på førstepladsen et lille døgns tid endnu. Turneringen er nemlig blevet afbrudt, fordi der var fare for lynnedslag under den uforudsigelige asiatiske himmel.

Der er tre andre danskere med i turneringen. Det er Søren Kjeldsen, Anders Hansen og Thorbjørn Olesen.

Kjeldsen og Olesen er færdige med deres første runde, men med en score på henholdsvis 71 og 72 slag halter de en anelse efter.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere