Annonce
Annonce
Annonce
Golf

To huller blev dyre for Anders Hansen

Den danske golfspiller er dog fortsat med i kampen om sejren i Hong Kong Open.

Gem til liste

Til januar er det fire år siden, Anders Hansen har triumferet på golfspillernes European Tour.

Men den 42-årige kan godt gøre sig forhåbninger om at få gjort op med titeltørken inden da.

Ved Hong Kong Open er Hansen nemlig fortsat med i kampen om sejren - og det på trods af to bogeyer på 9. og det afsluttende 18. hul, der resulterede i en 3. runde i par - og en samlet score på 203 slag.

Det rækker til en delt sjetteplads. Spanske Miguel Angel Jimenez deler føringen med New Zealands Michael Campbell. De har brugt 200 slag.

Lørdagens store vinder var imidlertid den formstærke italienske teenager Matteo Manassero, der med 64 slag hoppede 10 pladser frem til en samlet tredjeplads og ligner en farlig mand for de to førende.

Så sent som i sidste weekend vandt Matteo Manassero Singapore Open og har tilsyneladende fundet storspillet frem i årets sidste måneder.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere