Annonce
Annonce
Annonce
Golf

To huller blev dyre for Anders Hansen

Den danske golfspiller er dog fortsat med i kampen om sejren i Hong Kong Open.

Gem til liste

Til januar er det fire år siden, Anders Hansen har triumferet på golfspillernes European Tour.

Men den 42-årige kan godt gøre sig forhåbninger om at få gjort op med titeltørken inden da.

Ved Hong Kong Open er Hansen nemlig fortsat med i kampen om sejren - og det på trods af to bogeyer på 9. og det afsluttende 18. hul, der resulterede i en 3. runde i par - og en samlet score på 203 slag.

Det rækker til en delt sjetteplads. Spanske Miguel Angel Jimenez deler føringen med New Zealands Michael Campbell. De har brugt 200 slag.

Lørdagens store vinder var imidlertid den formstærke italienske teenager Matteo Manassero, der med 64 slag hoppede 10 pladser frem til en samlet tredjeplads og ligner en farlig mand for de to førende.

Så sent som i sidste weekend vandt Matteo Manassero Singapore Open og har tilsyneladende fundet storspillet frem i årets sidste måneder.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere