Annonce
Annonce
Annonce
Golf

To huller blev dyre for Anders Hansen

Den danske golfspiller er dog fortsat med i kampen om sejren i Hong Kong Open.

Gem til liste

Til januar er det fire år siden, Anders Hansen har triumferet på golfspillernes European Tour.

Men den 42-årige kan godt gøre sig forhåbninger om at få gjort op med titeltørken inden da.

Ved Hong Kong Open er Hansen nemlig fortsat med i kampen om sejren - og det på trods af to bogeyer på 9. og det afsluttende 18. hul, der resulterede i en 3. runde i par - og en samlet score på 203 slag.

Det rækker til en delt sjetteplads. Spanske Miguel Angel Jimenez deler føringen med New Zealands Michael Campbell. De har brugt 200 slag.

Lørdagens store vinder var imidlertid den formstærke italienske teenager Matteo Manassero, der med 64 slag hoppede 10 pladser frem til en samlet tredjeplads og ligner en farlig mand for de to førende.

Så sent som i sidste weekend vandt Matteo Manassero Singapore Open og har tilsyneladende fundet storspillet frem i årets sidste måneder.

PolitikenPlus
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb