Annonce
Annonce
Golf

Dansk golftrio avancerer i sæsonfinalen

Thorbjørn Olesen har kurs mod en plads blandt verdens 50 bedste.

Annonce

Det kan godt være, at de danske golfspillere i årets sæsonafslutning på Europa Touren, DP World Tour Championship i Dubai, ikke kommer til at spille med om sejren.

Men med fine runder lørdag har alle tre chancen for at hive en pæn præmiecheck hjem og rykke nogle pladser frem på verdensranglisten.

To danskere på 21.-pladsen
Specielt unge Thorbjørn Olesen ligger lunt i svinget til en placering, der kan sende ham op blandt de 50 bedste i verden, som er garanteret en plads i næste års majorturneringer.

LÆS ARTIKELThorbjørn Olesen skygger de forreste i Dubai

Den 22-årige dansker gik lørdagens runde i fire slag under par og ligger dermed på en delt 21.-plads, nøjagtigt som Anders Hansen, der var et enkelt slag dårligere på dagen.

Søren Kjeldsen klarede også banen i fire slag under par og ligger dermed kun et enkelt slag dårligere end sine landsmand på en delt 25.-plads.

Tæt duel om førstepladsen
I toppen af leaderboardet er der lagt op til en herredyst mellem verdens nummer et og to, Rory McIlroy og Luke Donald.

LÆS ARTIKELWozniacki går hårdt til kæresten på pressemøde

De to lå side om side efter de to første runder, og da de begge gik banen i seks slag under par lørdag, er de helt lige inden de sidste 18 huller med tre slags afstand til de nærmeste konkurrenter, sydafrikanerne Charl Schwartzel og Louis Oosthuizen.

World Tour Championship er en af de bedst betale turneringer på Europa Touren med en samlet præmiesum på otte millioner dollar (46 millioner kroner).

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce