Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Pytlick må ændre planer: Maria Fisker kan ikke spille EM

Landsholdsspilleren Maria Fisker fra Viborg er ramt af ny skade og må holde pause i 10-12 uger.

Gem til liste

Hvis håndboldkvindernes landstræner Jan Pytlick havde planer om at benytte Maria Fisker ved det kommende EM i håndbold, må han lægge andre planer.

I hvert fald er landsholdsfløjen fra Viborg HK ramt af en skade, og hun må holde pause i 10-12 uger, hvilket forhindrer hende i at være med, når EM spilles 4.-16. december i Serbien.

Maria Fisker har pådraget sig en albueskade - et ledbånd og en sene er næsten revet over.

Landsholdsspilleren blev ramt af skaden onsdag aften, da Viborg-spilleren var i nærkamp med Gitte Andersen fra Randers HK.

OL glippede
Sammenstødet var af en karakter, så Fisker måtte forlade banen umiddelbart efter. Det er ikke første gang, at Maria Fisker er ramt af en skade på et uheldigt tidspunkt.

I maj måtte Viborg-spilleren meget mod sin vilje melde fra til OL-kvalifikationen og OL, fordi hun havde en ledbåndsskade - dengang som nu var der tale om et ledbånd ved albuen.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere