Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Pytlick må ændre planer: Maria Fisker kan ikke spille EM

Landsholdsspilleren Maria Fisker fra Viborg er ramt af ny skade og må holde pause i 10-12 uger.

Gem til liste

Hvis håndboldkvindernes landstræner Jan Pytlick havde planer om at benytte Maria Fisker ved det kommende EM i håndbold, må han lægge andre planer.

I hvert fald er landsholdsfløjen fra Viborg HK ramt af en skade, og hun må holde pause i 10-12 uger, hvilket forhindrer hende i at være med, når EM spilles 4.-16. december i Serbien.

Maria Fisker har pådraget sig en albueskade - et ledbånd og en sene er næsten revet over.

Landsholdsspilleren blev ramt af skaden onsdag aften, da Viborg-spilleren var i nærkamp med Gitte Andersen fra Randers HK.

OL glippede
Sammenstødet var af en karakter, så Fisker måtte forlade banen umiddelbart efter. Det er ikke første gang, at Maria Fisker er ramt af en skade på et uheldigt tidspunkt.

I maj måtte Viborg-spilleren meget mod sin vilje melde fra til OL-kvalifikationen og OL, fordi hun havde en ledbåndsskade - dengang som nu var der tale om et ledbånd ved albuen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere