Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Pytlick må ændre planer: Maria Fisker kan ikke spille EM

Landsholdsspilleren Maria Fisker fra Viborg er ramt af ny skade og må holde pause i 10-12 uger.

Gem til liste

Hvis håndboldkvindernes landstræner Jan Pytlick havde planer om at benytte Maria Fisker ved det kommende EM i håndbold, må han lægge andre planer.

I hvert fald er landsholdsfløjen fra Viborg HK ramt af en skade, og hun må holde pause i 10-12 uger, hvilket forhindrer hende i at være med, når EM spilles 4.-16. december i Serbien.

Maria Fisker har pådraget sig en albueskade - et ledbånd og en sene er næsten revet over.

Landsholdsspilleren blev ramt af skaden onsdag aften, da Viborg-spilleren var i nærkamp med Gitte Andersen fra Randers HK.

OL glippede
Sammenstødet var af en karakter, så Fisker måtte forlade banen umiddelbart efter. Det er ikke første gang, at Maria Fisker er ramt af en skade på et uheldigt tidspunkt.

I maj måtte Viborg-spilleren meget mod sin vilje melde fra til OL-kvalifikationen og OL, fordi hun havde en ledbåndsskade - dengang som nu var der tale om et ledbånd ved albuen.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb