Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Pytlick må ændre planer: Maria Fisker kan ikke spille EM

Landsholdsspilleren Maria Fisker fra Viborg er ramt af ny skade og må holde pause i 10-12 uger.

Gem til liste

Hvis håndboldkvindernes landstræner Jan Pytlick havde planer om at benytte Maria Fisker ved det kommende EM i håndbold, må han lægge andre planer.

I hvert fald er landsholdsfløjen fra Viborg HK ramt af en skade, og hun må holde pause i 10-12 uger, hvilket forhindrer hende i at være med, når EM spilles 4.-16. december i Serbien.

Maria Fisker har pådraget sig en albueskade - et ledbånd og en sene er næsten revet over.

Landsholdsspilleren blev ramt af skaden onsdag aften, da Viborg-spilleren var i nærkamp med Gitte Andersen fra Randers HK.

OL glippede
Sammenstødet var af en karakter, så Fisker måtte forlade banen umiddelbart efter. Det er ikke første gang, at Maria Fisker er ramt af en skade på et uheldigt tidspunkt.

I maj måtte Viborg-spilleren meget mod sin vilje melde fra til OL-kvalifikationen og OL, fordi hun havde en ledbåndsskade - dengang som nu var der tale om et ledbånd ved albuen.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere