Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Randers får oprejsning i Champions League

De danske mestre Randers HK vandt på udebane over tyske Buxtehuder SV.

Gem til liste

De danske håndboldmestre fra Randers HK holdt liv i det spinkle håb om at spille sig videre fra Champions Leagues gruppespil, da kronjyderne søndag eftermiddag vandt en sikker sejr på 33-27 på udebane over Buxtehuder SV fra Tyskland.

Det var Randers' anden sejr i gruppen og anden sejr over den tyske modstander, der nu er sikker på at slutte sidst i gruppe A.

Randers' mulighed for avancement afhænger nu af, om klubben kan besejre østrigske Hypo Niederösterreich tilstrækkeligt stort på hjemmebane i den sidste kamp.

Skal vinde stort mod Hypo
Hypo vandt de to klubbers første møde med 32-25 i Østrig, men Randers FC kan slutte a point med østrigerne og stadig nå at være bedst i det indbyrdes regnskab.

Hypo tabte søndag med et enkelt mål hjemme til rumænske Oltchim Valcea, der er sikker på at vinde gruppen.

Læs ogsåRanders HK taber og er på randen af CL-exit

Randers' sejr over de pointløse tyskere blev grundlagt i første halvleg som blev vundet med 16-11.

Føringen blev støt og roligt udbygget i begyndelsen af anden halvleg, inden de sidste 10 minutter endte som noget rod.

Læs også Viborg HK og de andre tophold sejrer

Da var sejren imidlertid ikke i fare for randrusianerne, som nu blot kan afvente Hypos resultat og gøre sig klar til en måske afgørende hjemmekamp mod østrigerne om en uge.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere