Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Randers får oprejsning i Champions League

De danske mestre Randers HK vandt på udebane over tyske Buxtehuder SV.

Gem til liste

De danske håndboldmestre fra Randers HK holdt liv i det spinkle håb om at spille sig videre fra Champions Leagues gruppespil, da kronjyderne søndag eftermiddag vandt en sikker sejr på 33-27 på udebane over Buxtehuder SV fra Tyskland.

Det var Randers' anden sejr i gruppen og anden sejr over den tyske modstander, der nu er sikker på at slutte sidst i gruppe A.

Randers' mulighed for avancement afhænger nu af, om klubben kan besejre østrigske Hypo Niederösterreich tilstrækkeligt stort på hjemmebane i den sidste kamp.

Skal vinde stort mod Hypo
Hypo vandt de to klubbers første møde med 32-25 i Østrig, men Randers FC kan slutte a point med østrigerne og stadig nå at være bedst i det indbyrdes regnskab.

Hypo tabte søndag med et enkelt mål hjemme til rumænske Oltchim Valcea, der er sikker på at vinde gruppen.

Læs ogsåRanders HK taber og er på randen af CL-exit

Randers' sejr over de pointløse tyskere blev grundlagt i første halvleg som blev vundet med 16-11.

Føringen blev støt og roligt udbygget i begyndelsen af anden halvleg, inden de sidste 10 minutter endte som noget rod.

Læs også Viborg HK og de andre tophold sejrer

Da var sejren imidlertid ikke i fare for randrusianerne, som nu blot kan afvente Hypos resultat og gøre sig klar til en måske afgørende hjemmekamp mod østrigerne om en uge.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere