Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Randers får oprejsning i Champions League

De danske mestre Randers HK vandt på udebane over tyske Buxtehuder SV.

Gem til liste

De danske håndboldmestre fra Randers HK holdt liv i det spinkle håb om at spille sig videre fra Champions Leagues gruppespil, da kronjyderne søndag eftermiddag vandt en sikker sejr på 33-27 på udebane over Buxtehuder SV fra Tyskland.

Det var Randers' anden sejr i gruppen og anden sejr over den tyske modstander, der nu er sikker på at slutte sidst i gruppe A.

Randers' mulighed for avancement afhænger nu af, om klubben kan besejre østrigske Hypo Niederösterreich tilstrækkeligt stort på hjemmebane i den sidste kamp.

Skal vinde stort mod Hypo
Hypo vandt de to klubbers første møde med 32-25 i Østrig, men Randers FC kan slutte a point med østrigerne og stadig nå at være bedst i det indbyrdes regnskab.

Hypo tabte søndag med et enkelt mål hjemme til rumænske Oltchim Valcea, der er sikker på at vinde gruppen.

Læs ogsåRanders HK taber og er på randen af CL-exit

Randers' sejr over de pointløse tyskere blev grundlagt i første halvleg som blev vundet med 16-11.

Føringen blev støt og roligt udbygget i begyndelsen af anden halvleg, inden de sidste 10 minutter endte som noget rod.

Læs også Viborg HK og de andre tophold sejrer

Da var sejren imidlertid ikke i fare for randrusianerne, som nu blot kan afvente Hypos resultat og gøre sig klar til en måske afgørende hjemmekamp mod østrigerne om en uge.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere