Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Utilfreds målmand vil væk fra Randers

Chana Masson føler sig dårligt behandlet af Randers HK, som fortsat håber på forsoning.

Gem til liste

Den nuværende sæson bliver Chana Massons sidste i håndboldklubben Randers HK.

Det siger den 33-årige brasilianske målmand i hvert fald selv, efter at forhandlinger om en kontraktforlængelse tilsyneladende er gået i hårdknude.

»Økonomien var en del af det, som vi ikke kunne blive enige om. Men der var mange andre ting. De meddelte min agent, at det var slut til sommer, og at de gerne vil have et møde med mig, hvor de kan sige farvel og tak«, siger Chana Masson til Randers Amtsavis.

Læs ogsåRanders taber til Hypo i Champions League

»Jeg har stor respekt for, at Randers HK ikke vil gøre noget dumt, når det handler om økonomien. Det er positivt, at de er ansvarlige og sikrer, at der er penge til løn hver måned«.

»Men jeg er utilfreds med, at klubbens ledelse ikke har været mere åbne over for at finde løsninger«, siger den skuffede målmand.

Læs ogsåRanders får oprejsning i Champions League

Katrine Fruelund, som er sportslig controller hos de danske mestre, håber, at forhandlingerne kan nå at blive genoptaget.

»Jeg har ikke så mange kommentarer til sagen. Men dét, jeg kan sige, er, at jeg ikke håber, at forhandlingerne med Chana Masson er lukket. Jeg håber stadig, at vi kan finde en løsning«, siger Katrine Fruelund.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere