Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Utilfreds målmand vil væk fra Randers

Chana Masson føler sig dårligt behandlet af Randers HK, som fortsat håber på forsoning.

Gem til liste

Den nuværende sæson bliver Chana Massons sidste i håndboldklubben Randers HK.

Det siger den 33-årige brasilianske målmand i hvert fald selv, efter at forhandlinger om en kontraktforlængelse tilsyneladende er gået i hårdknude.

»Økonomien var en del af det, som vi ikke kunne blive enige om. Men der var mange andre ting. De meddelte min agent, at det var slut til sommer, og at de gerne vil have et møde med mig, hvor de kan sige farvel og tak«, siger Chana Masson til Randers Amtsavis.

Læs ogsåRanders taber til Hypo i Champions League

»Jeg har stor respekt for, at Randers HK ikke vil gøre noget dumt, når det handler om økonomien. Det er positivt, at de er ansvarlige og sikrer, at der er penge til løn hver måned«.

»Men jeg er utilfreds med, at klubbens ledelse ikke har været mere åbne over for at finde løsninger«, siger den skuffede målmand.

Læs ogsåRanders får oprejsning i Champions League

Katrine Fruelund, som er sportslig controller hos de danske mestre, håber, at forhandlingerne kan nå at blive genoptaget.

»Jeg har ikke så mange kommentarer til sagen. Men dét, jeg kan sige, er, at jeg ikke håber, at forhandlingerne med Chana Masson er lukket. Jeg håber stadig, at vi kan finde en løsning«, siger Katrine Fruelund.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere