Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Comeback-helte: Sejren afspejler vores styrke

Randers HK's comeback mod Hypo er et tegn på holdets store styrke, mener træneren.

Gem til liste

Randers HK leverede et fantastisk comeback, da holdet søndag vandt 29-20 over østrigske Hypo Niederösterreich i Champions League.

Dermed er midtjyderne videre fra gruppespillet, og det glæder Randers-træner Jan Leslie.

»Det var altafgørende, at vi fungerede som hold og kæmpede røven ud af bukserne.

Østrigere faldt ud af kampen
»Jeg er pisse stolt og er meget tilfreds med vores præstation. Det viser, at vi har et sindssygt stærkt hold«, siger Jan Leslie.

Læs ogsåRanders HK er mod alle odds videre i Champions League

Randers spillede en flot kamp, og en god start på anden halveg gjorde, at østrigerne faldt ud af kampen og gik fuldstændig i stå. Det straffede danskerne.

»De spillede alt for individuelt og tog for mange beslutninger egenhændigt, og det betød, at vi kunne gå til dem. Det kunne man se i deres returløb, og det fik vi straffet flot«, siger Jan Leslie.

Hypo fandt kampgejsten
Grundet to udvisninger til Randers genfandt Hypo kampgejsten med knap 10 minutter igen, og østrigerne begyndte at hale ind på Randers.

På det tidspunkt blev både publikum og Jan Leslie en smule nervøse, erkender Randers-træneren.

Læs ogsåUtilfreds målmand vil væk fra Randers

»Jeg blev en smule nervøs, for jeg var bange for, at vi smed bolden væk, og at de andre ville erobre den, men jeg synes, vi havde kontrol over det. Vi gik ikke i panik, og vi spillede disciplineret«, siger han.

»Der er kun stærke hold tilbage«
Med det flotte resultat er Randers nu videre fra gruppespillet for første gang i klubbens historie.

»Det er svært at spå om, hvor langt vi kan gå. Der er kun stærke hold tilbage. Vi skal forsøge at vinde hjemmekampene, hvor vi er godt kørende«, siger Jan Leslie.

Læs ogsåRanders HK taber og er på randen af CL-exit

Den anden kamp i puljen mellem Oltchim Valcea og tyske Buxtehuder SV bliver spillet klokken 19. Rumænerne indtager førstepladsen og er sikret avancement.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere