Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Comeback-helte: Sejren afspejler vores styrke

Randers HK's comeback mod Hypo er et tegn på holdets store styrke, mener træneren.

Gem til liste

Randers HK leverede et fantastisk comeback, da holdet søndag vandt 29-20 over østrigske Hypo Niederösterreich i Champions League.

Dermed er midtjyderne videre fra gruppespillet, og det glæder Randers-træner Jan Leslie.

»Det var altafgørende, at vi fungerede som hold og kæmpede røven ud af bukserne.

Østrigere faldt ud af kampen
»Jeg er pisse stolt og er meget tilfreds med vores præstation. Det viser, at vi har et sindssygt stærkt hold«, siger Jan Leslie.

Læs ogsåRanders HK er mod alle odds videre i Champions League

Randers spillede en flot kamp, og en god start på anden halveg gjorde, at østrigerne faldt ud af kampen og gik fuldstændig i stå. Det straffede danskerne.

»De spillede alt for individuelt og tog for mange beslutninger egenhændigt, og det betød, at vi kunne gå til dem. Det kunne man se i deres returløb, og det fik vi straffet flot«, siger Jan Leslie.

Hypo fandt kampgejsten
Grundet to udvisninger til Randers genfandt Hypo kampgejsten med knap 10 minutter igen, og østrigerne begyndte at hale ind på Randers.

På det tidspunkt blev både publikum og Jan Leslie en smule nervøse, erkender Randers-træneren.

Læs ogsåUtilfreds målmand vil væk fra Randers

»Jeg blev en smule nervøs, for jeg var bange for, at vi smed bolden væk, og at de andre ville erobre den, men jeg synes, vi havde kontrol over det. Vi gik ikke i panik, og vi spillede disciplineret«, siger han.

»Der er kun stærke hold tilbage«
Med det flotte resultat er Randers nu videre fra gruppespillet for første gang i klubbens historie.

»Det er svært at spå om, hvor langt vi kan gå. Der er kun stærke hold tilbage. Vi skal forsøge at vinde hjemmekampene, hvor vi er godt kørende«, siger Jan Leslie.

Læs ogsåRanders HK taber og er på randen af CL-exit

Den anden kamp i puljen mellem Oltchim Valcea og tyske Buxtehuder SV bliver spillet klokken 19. Rumænerne indtager førstepladsen og er sikret avancement.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere