Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Pytlick er imponeret over sine pigers vildskab

Landstræner Jan Pytlick har en fantastisk fornemmelse efter at have slået Norge for anden gang i træk.

Gem til liste

Vi skal rigtigt langt tilbage for at finde det tidspunkt, hvor Danmark senest har slået Norge to gange i træk i kvindehåndbold.

Derfor er fredagens 31-27-sejr over Norge ganske utrolig, når man tager i betragtning, at landstræner Jan Pytlick i Aarhus i oktober og i denne weekend i Bergen stiller med et ganske urutineret og usammenspillet hold.

»Der er en vildskab på vores hold, som jeg er meget imponeret over. De slås for tingene og tør gøre tingene færdigt. De spiller med en lethed, som er fantastisk«, siger Jan Pytlick.

Han er specielt begejstret for det danske offensive 4-2-forsvarsspil, som er en helt ny taktisk variant.

»Vi dækker godt op, specielt når vi ligger med to offensive forsvarere. Det kan godt være, at Norge laver mange mål, men når man tænker på, at vi ikke har trænet det forsvar særligt meget, så synes jeg, at det er flot«.

LÆS OGSÅ Pytlicks ungdomsbande bankede norsk stjerneparade

Træneren maner dog til besindighed, for ingen har endnu set, hvordan det unge hold reagerer i modvind.

»Forventningerne stiger til vores hold, og det bliver spændende at se, hvordan de tackler det«.

»Men det vigtigste er altså processen. Vi er lige startet med dette hold, og vi skal ikke tro, at træerne vokser ind i himlen. Der er så meget, vi kan rette til og udvikle, og det skal vi have fokus på«, siger Pytlick.

Allerede lørdag spiller Danmark igen i firenationersturneringen i Bergen. Her hedder modstanderen Frankrig.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere