Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Pytlick er imponeret over sine pigers vildskab

Landstræner Jan Pytlick har en fantastisk fornemmelse efter at have slået Norge for anden gang i træk.

Gem til liste

Vi skal rigtigt langt tilbage for at finde det tidspunkt, hvor Danmark senest har slået Norge to gange i træk i kvindehåndbold.

Derfor er fredagens 31-27-sejr over Norge ganske utrolig, når man tager i betragtning, at landstræner Jan Pytlick i Aarhus i oktober og i denne weekend i Bergen stiller med et ganske urutineret og usammenspillet hold.

»Der er en vildskab på vores hold, som jeg er meget imponeret over. De slås for tingene og tør gøre tingene færdigt. De spiller med en lethed, som er fantastisk«, siger Jan Pytlick.

Han er specielt begejstret for det danske offensive 4-2-forsvarsspil, som er en helt ny taktisk variant.

»Vi dækker godt op, specielt når vi ligger med to offensive forsvarere. Det kan godt være, at Norge laver mange mål, men når man tænker på, at vi ikke har trænet det forsvar særligt meget, så synes jeg, at det er flot«.

LÆS OGSÅ Pytlicks ungdomsbande bankede norsk stjerneparade

Træneren maner dog til besindighed, for ingen har endnu set, hvordan det unge hold reagerer i modvind.

»Forventningerne stiger til vores hold, og det bliver spændende at se, hvordan de tackler det«.

»Men det vigtigste er altså processen. Vi er lige startet med dette hold, og vi skal ikke tro, at træerne vokser ind i himlen. Der er så meget, vi kan rette til og udvikle, og det skal vi have fokus på«, siger Pytlick.

Allerede lørdag spiller Danmark igen i firenationersturneringen i Bergen. Her hedder modstanderen Frankrig.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere