Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

EM-håb vinder rodet generalprøve

Danmark slutter Møbelringen Cup i Norge med en sejr på 31-25 over Sverige efter en kamp uden intensitet.

Gem til liste

Sverige-DK 24-32 (13-16)

Sverige: Isabelle Gullden 6, Hanna Fogelström 4, Ulrika Ågren 2, Linn Blohm 2, Louise Sand 2, Johanna Ahlm 2, Jamina Roberts 1, Emma Hawia 1, Johanna Westberg 1, Lina Carlsson 1, Ida Oden 1, Angelica Wallén 1.

Danmark: Line Jørgensen 6, Susan Thorsgaard 5, Mette Gravholt 5, Anne Sofie Hjort 5, Lotte Grigel 3, Stine Jørgensen 3, Kristina Kristiansen 2, Kristina Bille 2, Marianne Bonde Petersen 1.

Udvisninger: Sverige 3, Danmark 4.

Nogen stor håndboldoplevelse blev det ikke, da Danmarks håndboldkvinder besejrede Sverige 31-25 i sin sidste kamp ved firenationersturneringen Møbelringen Cup i Bergen.

Hverken svenskerne eller danskerne var nemlig helt på toppen. Det kan enten skyldes, at det var den tredje kamp på tre dage for begge mandskaber, men det har sikkert også ligget i baghovedet, at de to hold mødes igen ved EM i Serbien om to uger.

Måske derfor blev der skruet ned for blusset og holdt igen med de taktisk finurligheder. I stedet brugte trænerne testkampen til at prøve nogle af de spillere af, der ligger på vippen til EM-truppen.

Ujævnt og rodet
Det gav en rodet og ujævn kamp, og det betød, at Danmark på trods af en halvskidt indsats i første halvleg alligevel gik til pause foran 15-14.

Svenskerne er i gang med et generationsskifte og ser ud til at være enormt afhængige af playmakeren Isabelle Gullden.

Det så man, når landstræner Jan Pytlick i perioder valgte at mandsopdækkede Viborg-spilleren. Så rykkede Danmark fra, specielt i anden halvleg, hvor svenskerne virkede slidte.

Truppen kommer tirsdag
Derfor endte det også med en ret sikker sejr til danskerne i den sidste generalprøve, inden Pytlick udtager sin EM-trup på tirsdag.

Inden da skal han have afklaret, om Pernille Larsen og Louise Burgaard er i stand til at spille en hel EM-turnering. Begge sad over lørdag og søndag med skader, som skal efterses.

Netop Sverige og Danmark indleder EM med et indbyrdes opgør 4. december i den serbiske by Nis.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere