Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Wilbek fyrer Viborg-træneren

Viborg HK's håndboldkvinder skal have ny træner, efter at klubben giver Martin Albertsen nye opgaver.

Gem til liste

Martin Albertsen er færdig som træner for Viborg HK's håndboldkvinder. Han får andre opgaver i klubben, lyder det i en pressemeddelelse.

Manglende sportslig succes i Champions League koster ham jobbet.

»Vi vil være en klub, som er at finde i toppen af europæisk damehåndbold. Det forventer både vi selv, vore sponsorer og vore fans«.

»Vi må imidlertid konstatere, at mens vi har et spil, som holder os på toppen af den danske liga, mangler der noget, som kan bringe os længere i europæisk sammenhæng«, siger Viborg HK's sportschef, Susanne Munk Wilbek.

LÆS OGSÅViborg misser avancement i Champions League

»Det er vores vurdering, at der skal ny inspiration og nye tanker til, og den proces vil vi gerne indlede med det samme, hvor vi har et naturligt brud i sæsonen«.

»Derfor har vi aftalt med Martin Albertsen, at han overgår til andre opgaver i forhold til klubbens internationale netværk«.

»Jeg vil samtidig gerne slå fast, at vi har været glade for den utrolig store og entusiastiske arbejdsindsats, Martin Albertsen har ydet for Viborg HK i sine halvandet år som cheftræner«, siger Susanne Munk Wilbek

Den nye træner præsenteres i de kommende uger. Indtil da vil assistenttræner Mads Møller stå for træningen for de få spillere, der ikke er til EM i Serbien.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere