Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Wilbek fyrer Viborg-træneren

Viborg HK's håndboldkvinder skal have ny træner, efter at klubben giver Martin Albertsen nye opgaver.

Gem til liste

Martin Albertsen er færdig som træner for Viborg HK's håndboldkvinder. Han får andre opgaver i klubben, lyder det i en pressemeddelelse.

Manglende sportslig succes i Champions League koster ham jobbet.

»Vi vil være en klub, som er at finde i toppen af europæisk damehåndbold. Det forventer både vi selv, vore sponsorer og vore fans«.

»Vi må imidlertid konstatere, at mens vi har et spil, som holder os på toppen af den danske liga, mangler der noget, som kan bringe os længere i europæisk sammenhæng«, siger Viborg HK's sportschef, Susanne Munk Wilbek.

LÆS OGSÅViborg misser avancement i Champions League

»Det er vores vurdering, at der skal ny inspiration og nye tanker til, og den proces vil vi gerne indlede med det samme, hvor vi har et naturligt brud i sæsonen«.

»Derfor har vi aftalt med Martin Albertsen, at han overgår til andre opgaver i forhold til klubbens internationale netværk«.

»Jeg vil samtidig gerne slå fast, at vi har været glade for den utrolig store og entusiastiske arbejdsindsats, Martin Albertsen har ydet for Viborg HK i sine halvandet år som cheftræner«, siger Susanne Munk Wilbek

Den nye træner præsenteres i de kommende uger. Indtil da vil assistenttræner Mads Møller stå for træningen for de få spillere, der ikke er til EM i Serbien.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere