Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Wilbek fyrer Viborg-træneren

Viborg HK's håndboldkvinder skal have ny træner, efter at klubben giver Martin Albertsen nye opgaver.

Gem til liste

Martin Albertsen er færdig som træner for Viborg HK's håndboldkvinder. Han får andre opgaver i klubben, lyder det i en pressemeddelelse.

Manglende sportslig succes i Champions League koster ham jobbet.

»Vi vil være en klub, som er at finde i toppen af europæisk damehåndbold. Det forventer både vi selv, vore sponsorer og vore fans«.

»Vi må imidlertid konstatere, at mens vi har et spil, som holder os på toppen af den danske liga, mangler der noget, som kan bringe os længere i europæisk sammenhæng«, siger Viborg HK's sportschef, Susanne Munk Wilbek.

LÆS OGSÅViborg misser avancement i Champions League

»Det er vores vurdering, at der skal ny inspiration og nye tanker til, og den proces vil vi gerne indlede med det samme, hvor vi har et naturligt brud i sæsonen«.

»Derfor har vi aftalt med Martin Albertsen, at han overgår til andre opgaver i forhold til klubbens internationale netværk«.

»Jeg vil samtidig gerne slå fast, at vi har været glade for den utrolig store og entusiastiske arbejdsindsats, Martin Albertsen har ydet for Viborg HK i sine halvandet år som cheftræner«, siger Susanne Munk Wilbek

Den nye træner præsenteres i de kommende uger. Indtil da vil assistenttræner Mads Møller stå for træningen for de få spillere, der ikke er til EM i Serbien.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere