Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Lars Christiansen afslår attraktivt comeback-tilbud

Den tidligere håndboldspiller har takket nej til Bundesliga-klubben Rhein-Neckar Löwen.

Gem til liste

40-årige Lars Christiansen har efter eget udsagn været tæt på et bemærkelsesværdigt comeback.

Førerholdet i den tyske Bundesliga, Rhein-Neckar Löwen, har spurgt den tidligere venstrefløjsstjerne, om han ville hjælpe dem i onsdagens topkamp mod THW Kiel.

»Det har været et attraktivt tilbud, så jeg har været nødt til at tage det seriøst«, siger Lars Christiansen til DR Sporten.

»Det er min ven Thorsten Storm, der har været manager for mig i mange år i Flensborg, der er kommet med tilbuddet, og jeg ved også, der har været masser af spillere i Rhein-Neckar, der har bakket det op«.

FOTOEn ægte dansk legende siger farvel

»Derfor synes jeg, det er naturligt, at jeg tager det seriøst og overveje, om jeg kunne hjælpe dem«, siger Lars Christiansen.

Målmand Niklas Landins klub havde efterspurgt Lars Christiansens hjælp, efter at holdets normale venstre fløj, Uwe Gensheimer, er blevet skadet.

»Jeg har ikke spillet håndbold i fem måneder, og selvom jeg har holdt mig i gang med alt muligt andet, er man nødt til at være realistisk«.

»Når jeg ikke har kastet en bold i så lang tid, føler jeg mig ikke klar til at komme i ilden mod verdens bedste klubhold efter kun én træning«, siger Lars Christiansen.

LÆS OGSÅLars Christiansen blev ramt af stress, men nægtede at give op

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere