Annonce
Annonce
Annonce
Håndbold

Fyret Viborg-træner er mega skuffet

Martin Albertsen er overrasket over, at han ikke længere skal træne Viborg HK's håndboldkvinder.

Gem til liste

Det er en skuffet Martin Albertsen, der tirsdag må forholde sig til sin fyring som træner for Viborg HK's håndboldkvinder.

»Jeg er mega skuffet over, at jeg her i julepausen skal væk fra det hold, som jeg havde set frem til at føre til det danske mesterskab. Det kommer meget bag på mig. Vi ligger godt til at blive dansk mester, hvilket vi er gået efter«, siger Martin Albertsen.

Viborg HK fører Dame Håndbold Ligaen, men i sæsonens Champions League er det gået helt skidt med seks nederlag i seks gruppekampe. Det kostede ham fyringen.

»Sådan er det i en storklub. Der har været pres på. Men vi ligger nummer et i den hjemlige liga, og så kan man sige, at i de tætte kampe i Champions League har vi ikke præsteret på det høje niveau, som vi ville«.

»Men vi har heller ikke haft hele holdet til rådighed. I denne sæson har vi været ekstremt uheldige omkring skader«.

LÆS OGSÅWilbek fyrer Viborg-træneren

»Vi har haft fem spillere fra den normale startopstilling ude. Men vi har overlevet med tungen lige i munden i den hjemlige liga med en førsteplads, og det synes jeg, er stort. Jeg er selvfølgelig stolt over, at pigerne og jeg har gjort det«, siger han.

Heller ikke i sidste sæson formåede Viborg at gå videre fra det indledende gruppespil med Martin Albertsen ved roret.

»I Champions League var målsætningen inden denne sæson at være blandt de otte bedste, og da vi blev ramt af skader, blev jeg bedt om at trylle«.

»Desværre jeg ikke været en god nok tryllekunstner. Jeg er selvfølgelig irriteret over, at jeg ikke kunne finde den rigtige formular, men sådan er det bare«, lyder det fra den fyrede træner.

Et underligt farvel
Martin Albertsen fortsætter indtil videre i klubben i en anden rolle, da han har en funktionæransættelse. Men det tyder på et hurtigt farvel.

»Jeg skal snakke med klubben om, hvad der skal ske nu. Men jeg er håndboldtræner, og jeg skal fortsætte med at være håndboldtræner«, siger han.

Viborg HK regner med at have en ny træner på plads i de kommende uger.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere