Annonce
Annonce
Håndbold

Fyret Viborg-træner er mega skuffet

Martin Albertsen er overrasket over, at han ikke længere skal træne Viborg HK's håndboldkvinder.

Gem til liste

Det er en skuffet Martin Albertsen, der tirsdag må forholde sig til sin fyring som træner for Viborg HK's håndboldkvinder.

»Jeg er mega skuffet over, at jeg her i julepausen skal væk fra det hold, som jeg havde set frem til at føre til det danske mesterskab. Det kommer meget bag på mig. Vi ligger godt til at blive dansk mester, hvilket vi er gået efter«, siger Martin Albertsen.

Viborg HK fører Dame Håndbold Ligaen, men i sæsonens Champions League er det gået helt skidt med seks nederlag i seks gruppekampe. Det kostede ham fyringen.

»Sådan er det i en storklub. Der har været pres på. Men vi ligger nummer et i den hjemlige liga, og så kan man sige, at i de tætte kampe i Champions League har vi ikke præsteret på det høje niveau, som vi ville«.

»Men vi har heller ikke haft hele holdet til rådighed. I denne sæson har vi været ekstremt uheldige omkring skader«.

LÆS OGSÅWilbek fyrer Viborg-træneren

»Vi har haft fem spillere fra den normale startopstilling ude. Men vi har overlevet med tungen lige i munden i den hjemlige liga med en førsteplads, og det synes jeg, er stort. Jeg er selvfølgelig stolt over, at pigerne og jeg har gjort det«, siger han.

Heller ikke i sidste sæson formåede Viborg at gå videre fra det indledende gruppespil med Martin Albertsen ved roret.

»I Champions League var målsætningen inden denne sæson at være blandt de otte bedste, og da vi blev ramt af skader, blev jeg bedt om at trylle«.

»Desværre jeg ikke været en god nok tryllekunstner. Jeg er selvfølgelig irriteret over, at jeg ikke kunne finde den rigtige formular, men sådan er det bare«, lyder det fra den fyrede træner.

Et underligt farvel
Martin Albertsen fortsætter indtil videre i klubben i en anden rolle, da han har en funktionæransættelse. Men det tyder på et hurtigt farvel.

»Jeg skal snakke med klubben om, hvad der skal ske nu. Men jeg er håndboldtræner, og jeg skal fortsætte med at være håndboldtræner«, siger han.

Viborg HK regner med at have en ny træner på plads i de kommende uger.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere