Der var udstråling også på den danske bænk, hvor scoringerne blev fejret.

Der var udstråling også på den danske bænk, hvor scoringerne blev fejret.

Håndbold

Japan blev kørt over af veloplagt og disciplineret dansk hold

Danmark kom tilbage på rette spor med en stor sejr over Japan. Kampen blev afgjort i 1. halvleg.

Håndbold
FOR ABONNENTER

De danske kvinder kom tilbage på rette spor ved VM i Tyskland, da de på overbevisende manér kørte hen over Japan og vandt en storsejr på 32-18. Efter det smertelige nederlag til Montenegro var to point et krav, hvis optimismen skulle bevares, og de kom i hus uden problemer af nævneværdig art.

For selvtilliden og troen på egne evner var det vitalt, at danskerne ikke skulle slide sig igennem de 60 minutter mod Japan for at hente en arbejdssejr. Japanerne har nemlig tidligere voldt det danske mandskab problemer og drillede i åbningskampen de brasilianske eksverdensmestre.

Mod Danmark fik asiaterne bare aldrig et ben til jorden, og det er vel rimeligt at tale om klasseforskel efter en meget disciplineret indsats af favoritterne i rødt og hvidt.

Godt nok blev der brændt lige vel rigeligt med store chancer, og fejlene blev flere efter pausen, men set i det helt store perspektiv var det en godkendt indsats over hele linjen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce