Sarah Iversen var tæt på flyvende i kampen mod Tunesien. Den danske stregspiller tog godt fra i forsvaret og scorede desuden fem mål.
Foto: Lars Poulsen/Ritzau

Sarah Iversen var tæt på flyvende i kampen mod Tunesien. Den danske stregspiller tog godt fra i forsvaret og scorede desuden fem mål.

Håndbold

VM: Danmark er klar til skæbnekampe efter ny storsejr

Danmark skal efter sejren over Tunesien i aften møde Brasilien i en kamp, der kan blive en ren gyser. Begge hold skal vinde efter at Japan har skabt ravage.

Håndbold
FOR ABONNENTER

Som ventet var Tunesien et let offer for den på aftenen velsmurte danske håndboldmaskine. 37-19 stod der på lystavlen i Oldensburgs VM-arena, da de 60 minutter var overstået.

Danskerne overstod kampen uden at bruge alt for mange kræfter, og dem får de brug for i aften og fredag, hvor VM set fra et snævert nationalt går ind i en ekstrem afgørende fase med opgørene mod Brasilien og Rusland. De to kampe afgør dels om Danmark går videre i turneringen og i givet fald fra hvilken placering.

Kampen mod Tunesien gav ikke svar på, hvordan det danske hold står mod de helt store mandskaber – dertil var modstanden for svag. Omvendt var der slet ingen tvivl om sejren.

Det tog Danmark cirka 10 minutter, før de havde fået fuldstændig kontrol på kampen. Fra 3-3 efter ni minutter fik forsvaret lukket næsten totalt ned for de nordafrikanske spillere, der slet ikke kunne komme igennem den massive danske defensiv.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce