Kathrine Heindahl jubler sammen med anfører Stine Jørgensen efter en af sine seks scoringer.
Foto: Lars Poulsen

Kathrine Heindahl jubler sammen med anfører Stine Jørgensen efter en af sine seks scoringer.

Håndbold

Intenst VM-drama var en fed oplevelse for spillerne

De danske spillere mener, sejren over Brasilien vil give mental styrke til de næste kampe.

Håndbold
FOR ABONNENTER

Sejren på 22-20 over Brasilien var en af de vigtigste i flere år til det danske landshold, for med et nederlag havde det formentlig været farvel til de sjove kampe og goddag til taberturneringen Presidents Cup.

Men sejren krævede masser af kræfter både fysisk og mentalt, for Brasiliens pressede de danske spillere helt ud til grænsen af deres ydeevne.

Netop omstændighederne omkring den hårdt tilkæmpede sejr gjorde tilfredsstillelsen over de to point så meget desto større, og en af de helt store skikkelser på det danske hold gennem næsten samtlige 60 minutter, stregen Kathrine Heindahl, synes det havde været en stor oplevelse.

»Det var først og fremmest megafedt. Det var en fed håndboldkamp med masser af intensitet og fight, og Brasilien viser i dag, at de altså godt kan spille håndbold. Nu har de spillet dårligt, og så skulle det da være pokkers om de ikke lige skulle hive noget op af hatten, og det synes jeg at de gør«, siger forsvarsklippen, der samtidig var usvigelig sikker i sine angrebsaktioner.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce