Annonce
Annonce
EM i håndbold

EM-seertal fik nyt nøk opad mod Kroatien

Endnu flere danskere er hoppet på EM-toget. Tirsdag aften så mere end to millioner håndbold på samme tid.

Gem til liste

Det er ikke kun Jan Pytlicks håndboldpiger, der løber rundt med armene over hovedet i disse dage. På TV2 må de også være jublende glade for EM-successen, der afspejler sig i flotte seertal.

Mandagens kamp mod Rusland satte rekord som den mest sete tv-udsendelse på TV2 i 2010, men rekorden holdt kun én dag.

Storsejren over Kroatien tirsdag aften blev fulgt af 1.783.000 seere i gennemsnit, og da bølgerne gik allerhøjest, var seertallet oppe på 2.123.000.

LÆS OGSÅPytlick: Nu er målet finalen

I alt havde 63 procent af dem, der så fjernsyn, stillet ind på TV2 i den periode, hvor kampen stod på.

»Det er fedt, at der er så mange, der gerne vil se os. Det viser jo, at vi gør et eller andet rigtigt, og det gør bare, at vi har lyst til at vise dem, at de skal blive ved med det«, siger Mette Melgaard.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere