Annonce
Annonce
Annonce
EM i håndbold

EM-seertal fik nyt nøk opad mod Kroatien

Endnu flere danskere er hoppet på EM-toget. Tirsdag aften så mere end to millioner håndbold på samme tid.

Gem til liste

Det er ikke kun Jan Pytlicks håndboldpiger, der løber rundt med armene over hovedet i disse dage. På TV2 må de også være jublende glade for EM-successen, der afspejler sig i flotte seertal.

Mandagens kamp mod Rusland satte rekord som den mest sete tv-udsendelse på TV2 i 2010, men rekorden holdt kun én dag.

Storsejren over Kroatien tirsdag aften blev fulgt af 1.783.000 seere i gennemsnit, og da bølgerne gik allerhøjest, var seertallet oppe på 2.123.000.

LÆS OGSÅPytlick: Nu er målet finalen

I alt havde 63 procent af dem, der så fjernsyn, stillet ind på TV2 i den periode, hvor kampen stod på.

»Det er fedt, at der er så mange, der gerne vil se os. Det viser jo, at vi gør et eller andet rigtigt, og det gør bare, at vi har lyst til at vise dem, at de skal blive ved med det«, siger Mette Melgaard.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere