Annonce
Annonce
Annonce
EM i håndbold

EM-seertal fik nyt nøk opad mod Kroatien

Endnu flere danskere er hoppet på EM-toget. Tirsdag aften så mere end to millioner håndbold på samme tid.

Gem til liste

Det er ikke kun Jan Pytlicks håndboldpiger, der løber rundt med armene over hovedet i disse dage. På TV2 må de også være jublende glade for EM-successen, der afspejler sig i flotte seertal.

Mandagens kamp mod Rusland satte rekord som den mest sete tv-udsendelse på TV2 i 2010, men rekorden holdt kun én dag.

Storsejren over Kroatien tirsdag aften blev fulgt af 1.783.000 seere i gennemsnit, og da bølgerne gik allerhøjest, var seertallet oppe på 2.123.000.

LÆS OGSÅPytlick: Nu er målet finalen

I alt havde 63 procent af dem, der så fjernsyn, stillet ind på TV2 i den periode, hvor kampen stod på.

»Det er fedt, at der er så mange, der gerne vil se os. Det viser jo, at vi gør et eller andet rigtigt, og det gør bare, at vi har lyst til at vise dem, at de skal blive ved med det«, siger Mette Melgaard.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere