Annonce
Annonce
Annonce
VM i håndbold

Hans Majestæt: Der skal stadig hårdt arbejde til

Hans Lindberg mener efter fire danske sejre, at det tegner godt ved håndbold-VM, men at der er lang vej endnu.

Gem til liste

Der bliver ikke snakket om hverken guld eller medaljer af nogen som helst karat endnu blandt de danske VM-spillere.

Hans Lindberg mener derimod, at der venter Danmark et stort stykke arbejde i de kommende kampe. Men det danske spil er lovende.

»Indtil videre har det bragt os i en 1/8-finale. Og jeg synes, det tegner godt. Det er der ikke nogen tvivl om. Men vi kan også se, at der skal hårdt arbejde til«.

LÆS OGSÅIsland fik en lussing: Dansk klasseindsats udløser bonusfridag

»Det var hårdt arbejde i dag, og det var hårdt arbejde mod Rusland. Og uden det, når vi ikke så langt, og det skal vi huske på«, advarer Lindberg.

Danmark sikrede sig onsdag førstepladsen i gruppen inden fredagens sidste kamp i det indledende gruppespil.

ANALYSEVM-analyse: Her er manden, der giver holdet stil

Det sikrer holdet en kamp mod en på papiret svagere modstander fra gruppe A.

»Men selv om vi møder nummer fire fra en anden gruppe, kan de også spille god håndbold. De slår hinanden på kryds og tværs«, påpeger Lindberg.

LÆS OGSÅWilbek kan ikke få armene ned: Noget af det bedste danske spil nogensinde

Lindberg scorede på syv mål på ni forsøg og blev delt dansk topscorer med Mikkel Hansen og Anders Eggert.

»Jeg kender det niveau, jeg skal ligge på. Det prøver jeg at finde hver eneste gang, og det lykkedes rigtig godt i dag, synes jeg«, siger Lindberg.

Højrefløjen, som har islandske rødder, var ikke skuffet over, at Island ikke formåede at gøre mere modstand, som de ellers har for vane at gøre mod Danmark.

»Det var vores fortjeneste, at det så så let ud i angrebet. De har et utroligt stærkt hold - ikke mindst i forsvaret. Det fik vi løst til UG«, mener Lindberg.

UPSIslands træner udpeger den svaghed, der kan koste Danmark VM-guldet

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere