Annonce
Annonce
Annonce
VM i håndbold

Hans Majestæt: Der skal stadig hårdt arbejde til

Hans Lindberg mener efter fire danske sejre, at det tegner godt ved håndbold-VM, men at der er lang vej endnu.

Gem til liste

Der bliver ikke snakket om hverken guld eller medaljer af nogen som helst karat endnu blandt de danske VM-spillere.

Hans Lindberg mener derimod, at der venter Danmark et stort stykke arbejde i de kommende kampe. Men det danske spil er lovende.

»Indtil videre har det bragt os i en 1/8-finale. Og jeg synes, det tegner godt. Det er der ikke nogen tvivl om. Men vi kan også se, at der skal hårdt arbejde til«.

LÆS OGSÅIsland fik en lussing: Dansk klasseindsats udløser bonusfridag

»Det var hårdt arbejde i dag, og det var hårdt arbejde mod Rusland. Og uden det, når vi ikke så langt, og det skal vi huske på«, advarer Lindberg.

Danmark sikrede sig onsdag førstepladsen i gruppen inden fredagens sidste kamp i det indledende gruppespil.

ANALYSEVM-analyse: Her er manden, der giver holdet stil

Det sikrer holdet en kamp mod en på papiret svagere modstander fra gruppe A.

»Men selv om vi møder nummer fire fra en anden gruppe, kan de også spille god håndbold. De slår hinanden på kryds og tværs«, påpeger Lindberg.

LÆS OGSÅWilbek kan ikke få armene ned: Noget af det bedste danske spil nogensinde

Lindberg scorede på syv mål på ni forsøg og blev delt dansk topscorer med Mikkel Hansen og Anders Eggert.

»Jeg kender det niveau, jeg skal ligge på. Det prøver jeg at finde hver eneste gang, og det lykkedes rigtig godt i dag, synes jeg«, siger Lindberg.

Højrefløjen, som har islandske rødder, var ikke skuffet over, at Island ikke formåede at gøre mere modstand, som de ellers har for vane at gøre mod Danmark.

»Det var vores fortjeneste, at det så så let ud i angrebet. De har et utroligt stærkt hold - ikke mindst i forsvaret. Det fik vi løst til UG«, mener Lindberg.

UPSIslands træner udpeger den svaghed, der kan koste Danmark VM-guldet

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere