Annonce
Annonce
Annonce
Ishockey

NHL-forhandlinger kommer ingen vegne

Ingen tegn på fremskridt i forhandlingerne mellem spillere og klubbene i den nordamerikanske ishockeyliga.

Gem til liste

Der er fortsat meget lang vej, før verdens bedste ishockeyliga, den nordamerikanske NHL, kan starte sæsonen.

Turneringen, der skulle have startet den 4. oktober, er ramt af en arbejdskonflikt, spillerne er lockoutet, og forhandlingerne mellem spillerne og klubberne er tilsyneladende stadig i hårdknude.

»Vi troede, vi var ganske tæt på hinanden i forhold til at finde frem til en aftale. Men NHL kom tilbage til os og sagde: Nej, vi er meget, meget langt fra en aftale«, siger direktøren for spillerforeningen NHLPA, Donald Fehr ifølge Reuters.

Parterne har forhandlet de seneste fire dage, men noget tyder på, at dialogen endnu ikke har bragt dem nærmere en løsning.

LÆS OGSÅParter mødes igen for at fordele 19 ishockey-milliarder

Konflikten handler om, hvor stor en del af omsætningen, der skal gå til spillerne. Klubejerne ønsker at reducere spillernes andel fra de nuværende 57 procent til 50 procent.

»Vi får stadig at vide, at vi skal afgive mere af lønningerne, og at meget værdifulde kontraktrettigheder skal opgives«, siger Donald Fehr.

NHL-direktør Gary Bettman afviser at gå i detaljer om forhandlingerne.

Udvandring
Konflikten, der lørdag har varet i 56 dage, har betydet, at de 326 kampe, der var planlagt indtil 30. november er blevet aflyst.

De seks danske spillere, der optræder i den stærke liga, holder sig i stedet i form i Europa. Frans Nielsen, Mikkel Bødker, Philip Larsen, Lars Eller og Jannik Hansen spiller i finske klubber, mens Peter Regin for nylig afsluttede et kort ophold i Schweiz.

LÆS OGSÅForward fuldender den danske hockeyinvasion af Finland

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere