Annonce
Annonce
Annonce
Ishockey

NHL-spiller kommer med gode anbefalinger

Herlevs nye NHL-spiller får pæne ord med på vejen af sin tidligere og kommende holdkammerat Kim Staal.

Gem til liste

Herlev Eagles har ikke købt katten i sækken, forsikrer ishockeyklubbens sportslige ansvarlige, Jesper Kjær, oven på nyheden om, at man har hentet en NHL-spiller til Danmark.

27-årige Kevin Klein har nemlig fået en varm anbefaling fra en anden Herlev-spiller, Kim Staal. Landsholdsveteranen har spillet sammen med Nashville-backen, da han i sin tid tog en enkelt sæson i nordamerikansk ishockey.

»Kim siger, at han er en rigtig fin fyr, som er en dedikeret og loyal holdspiller, der går forrest. Han har mere end 300 NHL-kampe, men er helt nede på jorden og imødekommende«, siger Jesper Kjær.

Kemien skal passe
Han og Herlev kunne have valgt mange andre spillere, for der er nok af lockoutede spillere, der byder sig til. Men klubben ville være sikker på, at kemien passede.

Læs ogsåHerlev henter ligaens NHL-stjerne nummer to

»Det svære er at finde en, der passer ind på holdet. Vi har en god stemning i omklædningsrummet, og den skal én mand ikke ødelægge«, siger Jesper Kjær.

Han ser det som en unik mulighed for den lille klub, der vendte tilbage til AL-Bank Ligaen sidste år efter en pause.

Håber på flere tilskuere
»Vi håber, at der kommer en masse folk for at se giraffen, og så skulle det gerne give vores egne drenge en oplevelse af, hvad det kræver at nå langt«, siger Jesper Kjær.

Læs ogsåAalborg Pirates henter en NHL-spiller

Det er 11 af klubbens sponsorer, der har fundet pengene til Kevin Klein, og indtil videre er planen, at han skal blive til 8. december, hvorefter man så tager stilling til, om han skal forlænges.

Herlev håber at have ham spilleberettiget til lørdagens lokalopgør mod Rødovre, men det afhænger lidt af, hvor hurtigt papirarbejdet i Udlændingestyrelsen foregår.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere